• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen ottelut jatkuvat lauantaina Seinäjoella


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut matkaa lauantaina 30.9.2023 Seinäjoelle sarjanousija Konnien vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18:30 alkaen! 

 


Konnat nousi viime kauden päätteeksi Suomisarjasta Inssi-Divariin. Konnilla on kuitenkin tällä kaudella alla kolme tappiota. Joukkueen paras pistemies on alkukaudella ollut Tuomas Saikkonen, tehoin 1+3=4. 

Karhuilla puolestaan on takana vierastappio Joensuusta ja kotivoitto Happee Steamersista. Karhujen tehokkaimmat ovat olleet Eetu Annila, tehoin 4+1=5 sekä Eero Vanhatalo, tehoin 3+1=4.  

 


Edustusjoukkueeseen nostettu Karhupuolustaja Joni Koskinen kertoo, että ennakkotunnelmat ovat hyvät lauantain otteluun. “Reeniviikko on mennyt hyvin ja hieno päästä taas pelaamaan.” Vastuun saaminen edustusjoukkueessa on tuntunut Koskisesta todella hyvältä. “On hienoa pelata miesten pääsarjatasolla.”  


“Harkkapelin perusteella konnat karvaa todella agressiivisesti ja juoksee paljon. Ottelun ratkaisee pallollinen peli ja hyökkäyspään tehokkuus", Koskinen pohtii. Hän kehottaa seuraamaan tänään Karhuista erityisesti Eetu Annilaa. 

 


Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä Konnat-otteluun: 


”Joukkueessa on hyvä meininki, harjoittelu on laadukasta ja joka viikko pyritään olemaan parempia kuin edeltävänä. Pyrimme vahvasti keskittymään tekemiseen harjoitus ja peli kerrallaan ja tänään on taas mahdollisuus näyttää, mitä osataan. 


Konnat on fyysinen ja isokokoinen joukkue, joten taas pitää olla haalarit päällä ja pelata jokainen tilanne huolella ja loppuun asti. Pallolla pyritään totta kai olemaan mahdollisimman paljon ja sitä kautta ottamaan pelin ote meille.” 

 


LA 30.9.2023 KLO 18.30 KONNAT - KARHUT (Qmax Arena, Seinäjoki)  

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18:30 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)
🐻 Myös
Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa 

 

 





 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös