SalBa vei keskiviikkoillan paikalliskamppailun

Keskiviikon paikalliskamppailu Rauman SalBaa vastaan päättyi niukasti raumalaisten voittoon lukemin 6-7.

Karhut aloitti ottelun vahvasti. Santeri Korhonen iski raumalaisten verkkoon kaksi maalia ensimmäisen erän puoliväliin mennessä. Ensimmäiseen maaliin syöttöpisteen sai Julius Lundgren ja toiseen Eero Ranne. Seuraavaksi oli Eetu Annilan vuoro heiluttaa SalBan verkkoa. Vielä erän loppuun Eero Vanhatalo (Annila) vei kotijoukkueen 4-0 johtoon ylivoimalla.

Toinen erä oli Karhujen osalta synkempi. Maaleja ei syntynyt. Sen sijaan SalBa teki niitä kolme.

Myös kolmas erä alkoi raumalaisten tuuletuksilla. Erän puolivälin jälkeen tilanne oli jo 4-7 SalBalle. Tämän jälkeen Karhut aloitti loppukirin. Ensin Miro Haanpää (Oskari Tenho) kavensi 5-7:ään ja sitten Vertti Rautava (Santeri Kimpanpää) toi Karhut maalin päähän, ilman maalivahtia pelatessa. Loppukiri ei aivan kuitenkaan riittänyt ja näin ollen taululle jäi illan päätteeksi lukemat 6-7.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet keskiviikon paikallisottelusta:

”Oltiin ekassa erässä selkeästi kuskin paikalla ja johdettiin ansaitusti 4-0. Todella hyvää ja laadukasta pelaamista kolmen kentän voimin.

Toiseen erään saatiin 2+2 jäähy ja kaveri pääsi mukaan peliin YV-maalin turvin. Meidän peli vähän jämähti ja kaveri tuli lähelle. Muutama todella laadukas maalipaikka oli, mutta Lahti SalBan maalissa otti kaikki pallot kiinni.

Kolmas erä oli taas vähän parempi, varsinkin loppu. Pari nukahdusta tuli liikaa ja loppukiri ei vaan riittänyt.

Nuori joukkue makselee vähän oppirahoja, mutta jälleen nähtiin, että pelata osataan ja varmasti voittoja vielä tulee.

Kiitos yleisölle, oli hieno meininki!”

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Miro Haanpään sekä SalBalta Karhukasvatti Janne Kuusiluodon. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli kaksi maalia tehtaillut Santeri Korhonen.