• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut vierailee lauantaina Tampereella


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut jatkuvat lauantaina 7.10.2023 Tampereella, Kooveen vieraana. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.30 alkaen!  

  

Koovee on neljän ottelun jälkeen sarjassa kolmantena, yhdeksällä pisteellä. Karhut on puolestaan sijalla 12 ja sarjapisteitä on kertynyt viisi. Harjoitusotteluissa ennen kauden alkua Karhut ja Koovee kohtasivat kahdesti. Porissa Koovee vei ottelun lukemin 6-9 ja Tampereella lukemat olivat 8-5, myös Kooveen eduksi. Kooveen tehokkaimmat alkukaudesta ovat olleet Ville Alkki, tehoin 5+4=9 ja Samuli Segerman, tehoin 5+3=8. Karhujen tehokaksikkona jatkaa Eero Vanhatalo, tehoin 6+2=8 sekä Eetu Annila, tehoin 5+2=7.   

  

 

Edustusjoukkueen mukana jo muutamassa ottelussa viime kaudella nähty Miro Haanpää on tällä kaudella saanut isompaa roolia joukkueessa. “No onhan se tietenkin hyvältä tuntunut. Aina sitä haluaa pelata mahdollisimman paljon, ja kun vielä onnistumisia on tullut ja on joukkuetta pystynyt auttamaan.” Haanpää kertoo myös, että ennakkotunnelmat Koovee-otteluun ovat hyvät. “Pari harjoituspeliä pelattiin heitä vastaan. Koovee on isokokoinen joukkue, joka on alkukauden perusteella hyvin maalirikas joukkue, jolta pisteet ei ikinä tule helpolla. Uskon kuitenkin, että tänään nähdään nälkäinen Karhu ja Karhut tulee voittajana Poriin.” Haanpää suosittelee seuraamaan tänään Karhuista erityisesti Niko Pullia. “Niko tulee laukauksellaan ja nopeudellaan olemaan vaarallinen vastustajalle.” 


 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä Koovee-otteluun:
 

”Koovee on tuttu vastustaja. Pelattiin kaksi harjoituspeliä heitä vastaan, joista molemmista peleistä oli tuloksena tappio. Tätä lähdetään lauantaina parantamaan ja meidän pitää pystyä pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla, jotta pisteet Poriin lähtee!

Koovee on aloittanut kautensa hyvin ja heiltä löytyy laadukas hyökkäys kolmen viisikon voimin. Pitää onnistua puolustuksessa, sekä tietenkin olla omissa maalipaikoissa tehokkaana. 

Tämän vuoden kahdesta tappiosta pitää ottaa myös oppia ja varsinkin oman puolustusalueen vapaalyönneissä pitää olla tarkempi ja huolellisempi. Pienet marginaalit ratkaisevat pelejä ja omiin virheisiin ei kauheasti ole varaa. 

Hyvillä mielin kohti lauantain peliä!”  

  

 

LA 7.10.2023 KLO 15.30 KOOVEE - KARHUT (Spiral-Halli, Tampere)   

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15:30 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!) 
🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa  

  

  

 

 

 

 

  

Karhut / Ilona Heinilä  

Lue myös