Karhut jälleen niukkaan tappioon Tampereella

Karhut pelasi lauantaina vierasottelun Tampereen Kooveeta vastaan. Jälleen Karhujen kannalta hyvin alkanut ottelu päättyi kuitenkin kotijoukkueen 8-7 voittoon.

Karhut aloittaa jälleen vahvasti. Ottelukello ehtii käydä vasta 16 sekuntia, kun Eero Vanhatalo laittaa pallon ensimmäisen kerran verkkoon. Maali syntyy siirretyn rangaistuksen aikana. Syöttöpisteen tähän merkkauttaa Markus Hautaoja. Koovee tasoittaa kuitenkin tilanteen, mutta erän puolivälin jälkeen Karhut pääsee irti. Ensin Santeri Kimpanpää (Hautaoja) laittaa lukemat 1-2:een. Seuraavaksi Niko Pulli (Leo Saarinen) vie Karhut 1-3 johtoon. Lukemat 1-4:ään laittaa Vanhatalo (Joni Koskinen) illan toisella osumallaan. Tämän jälkeen on Eetu Annilan (Oskari Tenho) vuoro niitata Karhut jo neljän maalin johtoon. Koovee kuitenkin kaventaa ylivoimalla erän päätöslukemiksi 2-5.

Toista erää ehditään pelata vain yhdeksän sekuntia, kun Hautaoja (Vanhatalo) vie Karhut jälleen neljän maalin karkumatkalle. Hetkeä myöhemmin Koovee kuitenkin kaventaa tilannetta 3-6:een. Seuraavaksi Vanhatalo (Eero Ranne) laittaa hatullisen täyteen ja siirtää Karhut jälleen neljän maalin johtoasemaan. Koovee tulee kuitenkin otteluun vahvemmin mukaan seuraavalla kolmella maalillaan ja erän päätöslukemat ovat näin ollen 6-7.

Kolmannessa erässä nähdään vain Kooveen kaksi maalia, joten ottelu päättyy Kooveen kotivoittoon lukemin 8-7.

Karhuilta ottelun parhaana pelaajana palkittiin tehot 3+1=4 tehnyt Eero Vanhatalo.