Karhuille ei pisteitä Sipoosta

Lauantaina nähtiin erittäin vähämaalinen salibandyottelu Sipoossa, kun Karhut matkasivat ÅIF:n vieraaksi. Ottelun loppulukemat olivat 2-1 kotijoukkueelle ja kolme sarjapistettä jäi Sipooseen.

Ensimmäisessä erässä nähdään yksi ÅIF:n maali. Myös toinen erä kirjataan ÅIF:n nimiin, kun se siirtää ottelun lukemat ylivoimalla 2-0:aan. Kolmas erä on puolestaan Karhujen, mutta maaleja ei nähdä kuin yksi Eetu Annilan (Eero Vanhatalo) toimesta viimeisellä peliminuutilla, ilman maalivahtia pelatessa. Näin ollen ottelu päättyy ÅIF:n kotivoittoon lukemin 2-1 ja pisteet jäävät Sipooseen. Karhuilta ottelun parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Jan Eckhardt.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet lauantain ÅIF-ottelusta:

”Vaikea peli! Eka erä varsinkin oltiin pihalla kuin lumiukot! Kaveri puolusti keskialueelta ja meille se teki suuria vaikeuksia.

Erätauolla sitten käytiin vähän hommaa läpi ja saatiin peliä paremmaksi. Kaverille kuitenkin kaksi YV:tä, jotka vähän sekoittivat peliä.

Kolmas erä tuskaista maalin yrittämistä, eikä onnistumisia tullut.

Jos teet yhden maalin pelissä, niin harvoin voitat ottelua salibandyssä.

Tästä pelistä jäi mieleen Nesteen isot ja hyvänmakuiset lihapullat, tällä viikolla treeneissä mennään kohtuullisen kovaa! ”

TEHOPISTEET

Eetu Annila                      1 + 0 = 1
Eero Vanhatalo                0 + 1 = 1

TORJUNNAT

Jan Eckhardt                   8 + 5 + 7 = 20/22 (90,91%)

🐻 Ensi viikon lauantaina 4.11.2023 pelataan vierasottelu Lappeenrannassa SaiPaa vastaan ja sunnuntaina 5.11.2023 on luvassa kotiottelu, jolloin vastaan asettuu O2-Jyväskylä.