• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla kahden ottelun viikonloppu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut pelaa kaksi ottelua viikonloppuna, kun lauantaina 4.11.2023 joukkue matkaa Lappeenrannan SaiPan vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.00 alkaen! Sunnuntaina puolestaan pelataan Porissa, kun vastustajaksi saapuu O2 Jyväskylästä. Ottelu alkaa klo 16.00. Tervetuloa! 🐻 


   

SaiPa löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän. Pisteitä on kertynyt 12 yhdeksässä ottelussa. Joukkueen tehokkain pistemies on ollut Juho Seppälä, tehoin 8+9=17.  

  

Karhut on sijalla 11, kahdeksalla sarjapisteellä, kun otteluita on pelattuna kadeksan. Joukkueen ja koko Inssi-Divarin tehopistetilaston kärjessä jatkaa Lokakuun kuukauden pelaajaksi valittu Eero Vanhatalo, tehoin 13+7=20. 

 

O2-Jyväskylä löytyy heti Karhujen alapuolelta, sijalta 12. Otteluita ja pisteitä on kahdeksan, samoin kuin Karhuilla. Joukkueen tehokkain on ollut Marius Niemelä, tehoin 4+15=19. 

 

“Hyvät fiilikset. Pieniä ketjumuutoksia taas tehty, joten saa nähdä miten peli sujuu”, kertoo hyviä otteita Karhujen puolustuspäässä esittänyt Eero Ranne ennakkotunnelmistaan lauantain SaiPa-otteluun. Ranne nähtiin jo viime kaudella kokoonpanossa muutamassa ottelussa, mutta tällä kaudella vastuu on kasvanut jopa ykköskentän pakkiosastolle asti. “Tottakai tosi hienolta tuntuu ja vaikka kausi on vasta aluillaan ja ei montaa peliä vielä ole takana, niin hyvä fiilis.” SaiPaa vastustajana Ranne kuvailee hyökkääväksi ja taitavaksi jengiksi. “Nuori joukkue, kuten meilläkin.” Pitkä pelimatka tuo omat haasteensa otteluun, mutta Ranteen mukaan peli saadaan kulkemaan matkan pituudesta huolimatta. “Kyllä vähän tahtoo jalat tukkoon mennä, mutta hyvät alkulämmöt ja pääkoppa hereille, niin kyllä se siitä lähtee. Ranne suosittelee seuraamaan Karhuista lauantaina erityisesti Niko Pullia. “Pulli kun pääsee kahleista irti, niin alkaa vastustajan verkot heilumaan.” 

 

   


Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä viikonlopun otteluihin:
 
Mukava päästä taas pelaamaan ja vielä tuplapelit, niin tulossa vauhdikas viikonloppu.  

 

Tärkein teema joukkueelle viikonloppuun on keskittyä vahvasti omaan tekemiseen ja päästä parhaalle mahdolliselle tasolle. Viisikoita ollaan vähän laitettu uuteen uskoon, joten katsotaan, mitä se tuo myös tullessaan.

  

SaiPa ja O2-Jyväskylä on molemmat hyökkäysvoimaisia joukkueita, joten puolustaa pitää tiivisti ja järkevästi. Meidän viisikoilta toivoisin näkeväni laadukasta pallollista pelaamista, jossa on riittävä uhka maalin tekemisen kannalta ja jokaiselta pelaajalta löytyvän rohkeutta ja röyhkeyttä kentällä.”    

 

    

 LA 4.11.2023 KLO 15.00 SAIPA - KARHUT (Lappeenrannan Urheilutalo)  

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä  

🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa  

  

 SU 5.11.2023 KLO 16.00 KARHUT – O2-JYVäSKYLä (Porin Urheilutalo)  

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä  

🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   

   
Karhut toivoo yleisön runsasta läsnäoloa paikanpäälle kannustamaan! 🐻  

   

   



   


   

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös