• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen ottelut jatkuvat Sipoossa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut jatkaa otteluita lauantaina 28.10.2023 Sipoossa, ÅIF:n vieraana. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.00 alkaen! 

 

 

ÅIF löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Se on kerännyt pisteitä kahdeksassa ottelussa kolme. ÅIF:n tehokkain pistemies on ollut Patrik Korpiniemi, tehoin 7+6=13. Karhuilla pisteitä on kasassa seitsemän ottelun jälkeen kahdeksan. Tämä riittää sarjataulukossa sijalle yhdeksän. Karhujen ja samalla koko Inssi-Divarin pistepörssiä johtaa Eero Vanhatalo, tehoin 13+6=19.  

   

  

“Tärkeä peli tulossa ja odottavaiset tunnelmat kahden viikon pelitauon jälkeen”, kertoo Karhujen Leo Saarinen ennakkotunnelmistaan ÅIF-otteluun. Viime kaudella PTU:n riveissä Suomisarjaa pelannut Saarinen sanoo, että Divaripelit ovat tuntuneet Suomisarjan peleihin verrattuna luonnollisesti kovemmilta. “Koko ajan olen kuitenkin päässyt paremmin mukaan peliin ja päässyt käyttämään omia vahvuuksia.” Saarisille ÅIF ei ole tuttu vastus. “Ilmeisesti melko puolustusorientoitunut joukkue. Ottelussa pitää keskittyä siihen, että pelattaisiin koko 60min nälkäistä Karhusalibandyä.” Saarinen suosittelee seuraamaan Karhuista lauantaina erityisesti maajoukkuekutsun saanutta Joni Koskista

  


Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä ÅIF-otteluun:  
”Kahden viikon tauko ja yksi vapaa viikonloppu peleistä teki varmasti hyvää joukkueelle. Saatiin flunssakierre pois ja pienet loukit hoidettua.  

Tämä viikko on harjoiteltu laadukkaasti ja tarkoituksena lauantaina saada hyvä 60min pelistä. Muutaman pelin painopisteet ovat olleet harjoituksissa esillä, joten toivotaan, että se näkyy jo lauantaina kentällä.  

ÅIF on tuttu vastustaja eikä Sipoosta ikinä helpolla pisteet lähde. Pitää pystyä ottamaan kontrolli pallolla ja sitä kautta luomaan riittävät maalipaikat pelin voittoon.”   

   

  

LA 28.10.2023 KLO 15.00 ÅIF - KARHUT (Ingman Areena, Sipoo)    

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15:00 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)  
🐻 Myös
Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   

   

   

  

  

  

  

   

Karhut / Ilona Heinilä   

Lue myös