Karhujen pistetili ei kasvanut viikonloppuna

Karhut pelasi jälleen kaksi tasaista ottelua viikonloppuna, mutta kummastakin tuli niukat tappiot. Lauantaina joukkue matkasi Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi, jonne myös pisteet jäivät lukemin 6-5. Sunnuntaina pelattiin puolestaan kotona, kun vastaan saapui O2 Jyväskylästä. Tiukka ottelu kääntyi lopussa jyväskyläläisten 3-5 voittoon.

Lauantaina ensimmäisen erän puolivälin jälkeen Karhut olivat 2-0 johtoasemassa. Ensimmäisen maalin iski Niko Pulli (Santeri Korhonen) ja toisen Daniel Levola (Oskari Tenho). SaiPa kaventaa kuitenkin lukemat 1-2:een ylivoimalla.

Toisen erän alkuun Karhut tekee taas kaksi maalia. Lukemat 1-3:een vie Joni Koskinen, ensimmäisellä Divariosumallaan. Syöttöpisteen tähän merkkautti Eero Vanhatalo. Seuraavaksi Santeri Kimpanpää (Tenho) maalaa tilanteeksi 1-4. SaiPa kaventaa tilanteeksi tässä välissä 2-4, kunnes Eetu Annila (Vanhatalo) vie Karhut taas kolmen maalin johtoon. SaiPa kaentaa jälleen ja erän päätöslukemat ovat näin ollen 3-5.

Kolmannessa erässä nähdään vain SaiPan kolme maalia, joten loppulukemat päätössummerin jälkeen Lappeenrannassa ovat 6-5 kotijoukkueelle.

TORJUNNAT

Jan Eckhardt                    4 + 5 + 4 = 13/19 (68,42%)

Sunnuntain ottelu alkoi Niko Pullin maalilla (Kimpanpää). O2 vei tilanteen kuitenkin ensin ylivoimalla ja sitten siirretyn rangaistuksen aikana 1-2:een.

Toisen erän alkuun O2 laittoi lukemat 1-3:een. Puolestaan Karhut laittoi nyt siirretyn rangaistuksen aikana pallon häkkiin ja erän loppulukemiksi 2-3. Maalin teki Eero Vanhatalo (Annila).

Kolmannen erän alkupuolella Vanhatalo (Levola) tasoittaa tilanteen 3-3:een. Ottelun viimeisellä minuutilla O2 iskee kuitenkin kaksi maalia, ensimmäisen ylivoimalla ja toisen tyhjään maaliin, joten loppulukemiksi Porissa sunnuntaina jäivät 3-5.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta tehot 2+0=2 tehneen Eero Vanhatalon sekä O2-Jyväskylältä Markus Mannisen. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Niko Pulli.

TEHOPISTEET

Eero Vanhatalo               2 + 0 = 2
Eetu Annila                      0 + 1 = 1
Santeri Kimpanpää         0 + 1 = 1
Daniel Levola                   0 + 1 = 1

TORJUNNAT

Ville Lax                             2 + 3 + 0 = 5/10 (50,00%)

Ottelun kuvagalleria

Ottelun maalikooste

🐻 Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 12.11.2023 Helsingissä, M-Teamin vieraana!