• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa isänpäivänä Helsinkiin


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa sunnuntaina 12.11.2023 M-Teamin. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15.00 alkaen! 

 

 

M-Team on sarjataulukossa sijalla seitsemän, yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä on kertynyt 16. M-Teamin tehokkaimmat ovat olleet Eetu Erkkilä ja Mikko Levänen. Molemmilla on kasassa tehot 4+8=12. Karhut löytyy puolestaan sarjasta sijalta 13. Otteluita on pelattuna yksi enemmän ja pistesaldoa on kertynyt kahdeksan pistettä. Karhujen tehokkain on ollut Eero Vanhatalo, tehoin 15+9=24.“Muutamia sairasteluja on joukkueessa ollut ja näin ollen en itsekään pääse pelille”, kertoo Karhujen Niilo Mäenpää. “Fiilikset on hyvät ja tuntuu hienolta, kun kova treenaaminen palkitaan ja on kuitenkin päässyt pelaamaan muutaman ottelun edustuksen mukana”, Mäenpää lisää. Mäenpää sanoo M-Teamin olevan vaarallinen vastustaja. “Meidän tulee olla hereillä heti alusta lähtien. Uskon, että ottelu kääntyy meille, kun pystymme pelaamaan ehjän 60 minuuttisen aivan loppuun asti.” Mäenpää suosittelee seuraamaan ottelussa Saarisen Leoa. “Leo on esiintynyt viime otteluissa virkeästi ja uskon, että kaveri on jälleen vaarallinen kun pääsee maalintekopaikoille.”

 

  

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteitä M-Team-otteluun: 
  

”Viikko on ollut todella rikkonainen ja joukkueessa on esiintynyt paljon koronaa, sekä koko valmennus on ollut myös taudin kourissa. 


Lähdetään vähän vajaalla rosterilla haastamaan M-Team, mutta yritetään tehdä asiat mahdollisimman hyvin ja laadukkaasti. 


Viimeisimmät pelit ollaan kaikki hävitty otteluiden lopussa, joten nyt on aika myös parantaa sitä asiaa huomattavasti.”   

   

  

SU 12.11.2023 KLO 15.00 M-TEAM - KARHUT (AC Ruskeasuo, Helsinki)    

🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15:00 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)  
🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   

   

   

  

  

  

  

   

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös