• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut aloittaa vuoden Helsingissä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa loppiaisena 6.1.2024 Hawksin Helsingissä. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18.30 alkaen!



Hawks löytyy sarjataulukosta viimeiseltä F-liigakarsijan paikalta, sijalta kuusi. Pisteitä on kertynyt 16 ottelussa 28. Karhut on puolestaan Divarikarsijan paikalla, sijalla 12, 14 pisteellä. Hawksin tehokkain pistemies on ollut Jasse Tuunanen, tehoin 19+4=23. Karhujen Eero Vanhatalo pitää Inssi-Divarin pistepörssin kärkipaikkaa, tehoin 25+13=38.



“Odottava fiilis matsista, kun joulutauon jälkeen pääsee taas vihdoin pukemaan pelikamat päälle”, kertoo Santeri Korhonen.


Korhonen sanoo viihtyneensä pääsääntöisesti hyvin Porissa ja Karhuissa. “Joukkueen ja itseni peliesitykset on välillä jättäny vielä toivomisen varaa, mutta nyt edellisissä peleissä ollaan saatu paremmin pelistä kiinni ja uskon, että se tuo toivottuja tuloksia. Viimeaikaiset muutokset joukkueessa vaikuttaa joukkueeseen vain positiivisesti, koska saadaan lisää kilpailua pelipaikoista, jolloin jokaisen täytyy tehdä asiat vieläkin paremmin. Valmennuskin vaatii selvästi pelaajilta enemmän kurinalaista peliä ja tulosta.”

Korhonen kertoo Hawksin olevan vastustajana hyvin valmennettu ja täynnä hyviä pelaajia. “Näen meillä kuitenkin todella hyvän mahdollisuuden toistaa edellinen ottelu heitä vastaan ja tuoda täydet pisteet Poriin.”


“Suosittelen ottelussa seuraamaan uuttavanhaa pelaajaa Tuomas Puistoa, joka on näyttänyt treeneissä johtajuutta ja hyviä suorituksia. Väitän, että hän iskee jopa maalin paluuottelussaan”, Korhonen päättää.




LA 6.1.2024 KLO 18.30 HAWKS - KARHUT (AC Myllypuro, Helsinki)    


🐻 Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 18.30 alkaen (Tuet samalla Karhuja ostaessasi SalibandyTV:n kausikortin tai yksittäisen ottelun katseluoikeudet!)   

🐻 Myös Tulospalvelu päivittyy reaaliajassa   


 

  




  

 Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös