Karhut aloitti vuoden voitolla

Karhut toi pisteet mukanaan vuoden ensimmäisestä ottelusta Helsingistä. Hawks kaatui tiukassa ottelussa lukemin 2-3.

Karhut aloitti vuoden muutoksilla valmennus- ja pelaajarintamalla. Penkin takana nähtiin valmennustiimiin lisätty seuran valmennuspäällikkö Toni Läntinen, Ville Salosen ja Jarkko Koskisen rinnalla. Myös kokemusta pelaajapuolelle saadusta kolmikosta, Juho Myllyharju ja Tuomas Puisto nähtiin Karhupaita päällä Helsingissä.

Ottelun avausmaali syntyy ensimmäisen erän puolivälissä, kun Julius Lundgren laittaa pallon Hawks-maalivahdin selän taakse Santeri Korhosen syötöstä. Hawks kuitenkin tasoittaa ottelun ylivoimalla. Hetkeä myöhemmin pistepörssin kärki Eero Vanhatalo (Vertti Rautava) vie Karhut 1-2 johtoon. Näissä lukemissa päätetään myös ensimmäinen erä.

Toisessa erässä nähdään vain yksi maali. Sen tekee Karhujen Eero Ranne, Niko Pullin syötöstä. Myös kolmannessa erässä verkko heiluu vain kerran, ylivoimalla. Tällä kertaa Karhujen päässä. Näin ollen ottelun loppulukemiksi saadaan 2-3 ja Karhut nappaa kolme sarjapistettä mukaansa Poriin.