• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille vieraita Hämeenlinnasta

Divari jatkuu keskiviikkona, kun sarjan voittajaksi povattu Steelers saapuu Karhujen vieraiksi. Karhuilla on takana kaksi sarjaottelua joista FoSu-ottelun porilaiset voittivat, mutta Espoossa Indians kylvetti Karhut perusteellisesti. Steelers puolestaan pelasi tappioitta läpi harjoituskauden, mutta sarja-avauksessaan vahvassa vireessä oleva PSS haki voiton Steelersin kotikentältä lukemin 4-6. 


Steelers on liikkuva ja kovaa pelaava joukkue, jossa on liuta kovia pelimiehiä. Nimet: Timo Johansson, Iiro Nurminen, Sami Saarinen, Risto Parikka ja Ville Neitola takaavat sen, että joukkueesta löytyy riittävä määrä henkilökohtaista taitoa otteluiden ratkaisemiseen. Maalilla pelaava Juha Jokinen kuuluu sarjan parhaimpiin veräjänvartijoihin. Steelersillä on siis kaikki eväät lunastaa kovat ennakko-odotukset, mutta ilmaiseksi se ei tule mitään saamaan. Sen osoitti PSS avausottelussa, mutta myös Karhut KarhuCupissa, jossa Steelers joutui tekemään täyden päivätyön voiton eteen. Avausottelussaan Steelers johti ottelua aina kolmannen erän puoliväliin asti, kunnes PSS tuli rinnalle ja ohi vajaassa neljässä minuutissa. Tämä taannee jälleen sen, että Karhuja vastaan asettuu ärsytetty vastustaja, joka uhkuu voitonhaluja.

Karhujen ensimmäinen ottelu FoSua vastaan tuotti vaikeuksien kautta voiton. Hermostuneesti pelannut joukkue onnistui parantamaan peliään koko ajan, ottaen lopulta ansaitun voiton. Sunnuntaina Espoossa joukkue hävisi ottelun tehottomuuteensa ja lopulta loppulukemat olivat varsin murheellista katsottaa porilaisten kannalta. Mielenkiintoista onkin seurata, miten Indians-tappio vaikuttaa Karhujen otteisiin. Onko joukkue tappiosta ärsyyntynyt vai lamaantunut?

Joukkueet kohtasivat kauteen valmistavassa KarhuCupissa. Steelers oli tuossa ottelussa parempi luvuin 10-9. Karhut johti jo ottelua, mutta niin vain Steelers tuli rinnalle ja ohi. Peli oli muutenkin porilaisittain murheellinen, sillä joukkue menetti ottelussa kapteeninsa Juha Tikan koko kaudeksi. Ottelu kuitenkin näytti sen, että Karhut pystyy tappelemaan tasapäisesti sarjan ennakkosuosikin kanssa, kunhan malttaa pelata omaa peliään. 

Seuraa heitä!

Rami Prokki, Karhut
Rami "kui mää vetäisin, jos vierel o parempi maalitekijä" Prokki on Karhujen toistaiseksi tehokkain pelaaja johtaen myös sisäistä maalipörssiä! 

Kristian Krannila, Karhut
Rane on varmasti mielissään päästessään painimaan isojen hämeenlinnalaisten kanssa. Luvassa on vääntöä, tunteita ja jäähyjä??

Pekka Nylund, Karhut
Miten NHL:n työsulku vaikuttaa valmentaja Nylundin otteisiin?

Timo Johansson, Steelers
Divarin ehkä paras pelaaja takoi viime kaudella liigassa tehot 19+20. Miestä kannattaakin seurata, sillä on aina pallon saadessaan äärimmäisen vaarallinen. Pallo myös usein Johanssonilla on, joten porilaisten pitää olla tarkkoina miehen kanssa.

Risto Parikka, Steelers
Isoksi ja vahvaksi mieheksi Parikalla on yllättävän huono tasapaino. Tältä ainakin se tuntuu, sillä mies tuntuu löytävän lattialta alati jotain mielenkiintoista. Onkin mielenkiintoista seurata, kuinka usein tuomarit lankeavat Parikan nauhoihin kompastumisiin ottelun aikana. Parikka osaa myös maalinteon, joten sikälikin miestä kannattaa seurata.

Timo Kankaanpää, Steelers
Nuorimies on onnistunut viimeksi maalinteossa D-junnujen aluehuipentumassa kahdeksan kautta sitten. Joko tänään?

Lue myös