• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut uudistaa nettisivunsa vaiheittain

Karhut on päättänyt uudistaa nettisivunsa. Mistään pienestä kasvojen kohotuksesta ei ole kyse, vaan muutos on totaalinen. Uudistus toteutetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe on uudistaa ja julkaista miesten edustusjoukkueen sivut.

Miesten edustusjoukkueen sivuilta tulee jatkossa löytymään myös historiaosio. Osio on kuitenkin siinä määrin työläs, että jos odottaisimme sivun julkaisua siihen asti, kunnes osio olisi kunnossa, joutuisimme lykkäämään sitä kuukausilla eteenpäin. Sitä osiota tulemme siis päivittämään sitä mukaa, kun tietoa löytyy. Edustusjoukkueen historiaosuuteen on tarkoitus laittaa joukkueen sijoitukset, päävalmentajat, kapteenit ja parhaat pistemiehet kautta aikain. Lisäksi rakennamme maratontaulukkoa, josta löytyy jokaisen edustusjoukkueen paidan päälleen pukeneen ja pisteitä tehneen pelaajan pistetiedot. Tilastoja on yli 20 vuoden takaa, joten ymmärtänette selvittelyn vievän tovin aikaa. Seuran historiaosuuteen on tarkoitus kasata seuran joukkueiden saavutuksia ja seuralle tärkeitä asioita. Lisäksi avaamme täällä seuran nimihistorian vuodesta 1992 tähän päivään, sekä kerromme hieman seuran syntyhistoriasta. 


Miesten edustusjoukkueen sivuilta löytyy mielenkiintoisia uudistuksia joista haluamme nostaa esille ainakin uuden "ottelulaatikon" etusivun vasemmassa laidassa. Vastaisuudessa löydät samasta paikasta niin ennakot, raportit, maalikoosteet, kuin myös uutuutena lanseerattavat kokoonpanot, jotka julkaistaan vähintään 2 tuntia ennen ottelun alkua sekä live-seurannan, mikäli salibandyliiton uusi järjestelmä vain antaa siihen mahdollisuuden. Live-seurannasta pystyt reaaliajassa seuraamaan ottelun kulkua, aikaa, maaleja, torjuntoja, jäähyjä jne. Kokoonpanouudistusta voit jo nyt tarkastella Viro B vs Karhut kokoonpanoista.

Olemme halunneet tuoda myös lisäsisältöä pelaajakortteihin. Nyt näet kokoonpanosivuilta suoraan pelaajan perustiedot syntymäpaikasta, kätisyyteen ja avaamalla pelaakortin, näet pelaajasta yksityiskohtaisempaa tietoa, kuten edellisiä seuroja, menneiden kauden pisteitä ja etenkin sen, missä joukkueessa ja millä sarjatasolla pisteet on tehty. Myös tätä tilasto-osuutta päivitetään koko ajan ja valmiiksi se saataneen syyskuun aikana. 

Uutisosio on jaettu pienempiin osiin. Nyt löydät helposti uutiset, ennakot, raportit tai vaikka haastattelut, eikä sinun tarvitse kahlata sivukaupalla artikkeleja vain löytääksesi jonkun tietyn jutun.

Varmasti jotain tärkeää jäi mainitsematta, mutta tutustumalla sivuihin löydätte ne vaivatta itse. Kehitämme myös sivuja koko ajan, joten pieniä päivityksiä syntynee aina ajoittain.



Lue myös