• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Wirmo-ottelu avaa Karhu Cupin

Karhu Cup 2013 saa arvoisensa avausottelun, kun Karhujen vieraaksi saapuu koko Suomen urheilusceneä vavisuttanut Wirmo Mynämäeltä. Monivuotinen 2-divisioonajoukkue otti ja marssi tiensä valtakunnan sarjoihin. Marssi oli varsin vaikuttava, sillä se palkittiin salibandyliiton puolesta vuoden salibandytekona. Yksi valintakriteereistä oli Wirmon luoma "yhteisöhenki" ja sitä se todellakin oli. Wirmon ottelut ovat koko kylän ykköstapahtumia ja se näkyy etenkin kotiotteluiden katsojamäärissä, mutta myös satunnaisina fanimatkoina joiden suosio vetää vertoja mille tahansa suomalaiselle salibandyjoukkueelle. 


Wirmon joukkue lähti kauden jälkeen luomaan 2-divisioonassa kyllästettyä nahkaansa Espanjan aurinkoon ja matkakuvista päätellen valtaosalla joukkueesta tuo pinttynyt aluesarjanahka jäikin paikallisten Rodrigojen siivottaviksi. Joukkue on kesän aikana luonut nahkaansa tulevaa Divaria varten ja Porissa ensi maistiaiset nahan kestävyydestä saadaan viikonlopun ja etenkin lauantain aamupäivän ottelun aikana. Luvassa on varmasti joukko innokkaita Divarikokelaita, joilta näytön haluja ei tule puuttumaan. 

Karhut valmistautuu kohtaamaan kotiyleisönsä ensi kertaa kuukausiin. Innokkuutta tuskin tulee Karhuiltakaan puuttumaan, mutta toivottavaa olisi, että kaiken innokkuuden keskellä, myös järki pysyisi mukana. Karhut aloitti harjoitusottelunsa viikko sitten käydyssä Tallink Floorball Cupissa. Ottelut menivät tuloksellisesti hyvin, sillä mukaan tuomisina oli kolme voittoa kolmesta ottelusta mukavalla maalierolla 27-9. Tallinan tapahtumat ovat kuitenkin vain muistoja päidemme sisällä ja Karhu Cupissa onkin tarkoitus tallentaa uusia positiivisia muistoja niin pelaajiin, kuin myös katsojiin. Karhut on hieman aikataulusta jäljessä, mitä tulee pelitaktisiin asioihin, mutta aikaa on vielä. Tallinnassa teemana oli palloton peli ja sitä pyritään edelleen tulevana viikonloppuna vahvistamaan. Tämän lisäksi peliin tuodaan myös tiettyjä pallollisen pelin elementtejä, joita on tarkoitus ajaa turnauksessa pelattavien kolmen ottelun aikana sisään. Aika ja ottelut näyttävät miten Karhut tässä onnistuu. 

Wirmo-ottelusta Karhuilta puuttuu varmuudella monta runkomiestä, kun Hulkko mursi kylkiluunsa FBC Turku -kamppailussa ja huilaa 3-5 viikkoa. Myös Ville Salonen ja Juha TIkka ovat pikkuvaivojen vuoksi poissa kokoonpanosta, mutta tämä antaa vain nuorille nälkäisille pelureille mahdollisuuden näyttää osaamistaan. 

Kaikki alkaa olla valmista, joten saavu sinäkin Urheilutalolle. Lupaamme laitojen kaatuvan ja valojen vilkkuvan (vertauskuvallisesti). Tervetuloa Poriin Wirmo. 

Lue myös