• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

´Haluuks tuupaan´ - Rami Prokki


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Nimi:
Rami Prokki

Pelipaikka:
Hyökkääjä/Puolustaja

Pelinumero:
8

Olen kolmivuorotyötä tekevä rauhallinen 23-vuotias nuori mies. Tällä hetkellä asun yksin Porissa. Aina sellainen pieni pilkesilmäkulmassa. Salibandyltä jäävä vapaa-aika menee pitkälti Tinderissä. Salibandyä olen pelannut koko urani Karhuissa.

Rami on pyörinyt edustuksen harkoissa jo varsin nuorena. Isänsä OP:n kanssa harkkoihin tullut Rami oli Jokeri-päähineeseen pukeutuneena haastamassa aina isompaa. Tämän tästä kentän laidalta kuuluikin: "Haluuks tuupaan" - kysymys pikku Prokin kysymänä.

Miksi pelinumero 8?
Numero 8 annettiin kun tulin ensi kertaa miesten mukaan. Oli varmaankin ainoo numero mitä löytyi ylimääräisistä paidoista. Siittä se numero on sitten jäänyt käyttöön.

Paras muisto tähän mennessä salibandyuraltasi?
Parhaimmaksi muistoksi nousee viimeisin liigavuosi. Silloin sai pelata suuressa roolissa ja myös onnistumisia tuli hyvin.

Olet jakanut syöttöjä useille maalinsylkijöille, nouseeko joku ylitse muiden?
Benjamin Lepola nousee ykköseksi. Ollaan pelattu varmaan 10 vuotta samassa joukkueessa.

Millaista on ollut kasvaa perheessä Porissa, josta löytyy Jokeri, HIFK ja TPS kannattajat ja vielä persoonia jokainen heistä?
Pitää sanoa että mukavaa on ollut. Hyväntahtoista piikittelyä puolin ja toisin. Tosin Jokereilla kun oli aika vaikeaa 2000-luvulla, niin taisin olla se kärsivin osapuoli.

Tavoitteet tälle kaudelle?
Henkilökohtaisissa tavoitteissa on pitää paikat ehjänä ja sitä kautta saada itseään kokoajan parempaan kuntoon. Joukkueena sarjapaikan säilyttäminen on ensimmäinen tavoitte. 

Kolme nopeaa:
1) Laukaus vai harhautus
Syöttö

2) Ylä- vai alakulma
Alakulma

3) Syöttöpiste vai maali
Syöttöpiste

Lue myös