• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut ja FBC Turku avaavat Divarikauden


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Tänään illalla pyörähtää Divari käyntiin Turussa, kun kotijoukkue FBC Turku kohtaa Karhut. Turkulaisryhmä nousi viime kauden päätteeksi takaisin Divariin kahden 2.divisioonassa vietetyn kauden jälkeen. Porilaisryhmä puolestaan lähtee kauteen nuorentuneella kokoonpanolla.

FBC Turun viime kausi oli loistava. Nousuun päättynyt kausi sujui ottelusta toiseen ilman tappioita. Turkulaiset tulevat olemaan tämän kauden suurimpia yllättäjiä. Joukkueen runko on kokenut ja ollut jo pitkään yhdessä. Lisäksi, kun tuohon lisätään muutamat hyvät pelaajahankinnat, niin yllätykseen on kaikki eväät.  Mielenkiintoisimpina hankintoina ovat TPS:stä siirtynyt Joakim Ervast ja Rauman SalBasta tullut Jussi Tammi.

Tänään Karhut saa olla erityisen tarkkana tehokaksikko Aku Kuikan ja Santeri Urposen kanssa. Kuikka takoi viime kaudella 18 ottelussa peräti 40 maalia ja 18 syöttöpistettä voittaen 2.divisioonan länsilohkon pistepörssin.  

Karhut lähtevät kauteen hyvä kesäjakso takanaan. Harjoitusotteluissa joukkue on onnistunut maalinteossa hyvin ja onnistumisia on sadellut laajalle rintamalle. Viime kaudesta joukkue on muuttunut hieman muutaman kokeneemman pelaajan jätettyä joukkueen. Tilalle on kuitenkin tullut iso määrä henkilökohtaista taitoa seuran omien nuorien pelaajien tuomana. Nähtäväksi jääkin, miten vanha kaarti saa autettua nuoremmat pelaajat Divarin vauhtiin.

”Hyvillä ja odottavan levollisilla mietteillä lähdetään ryöstämään pisteitä sarja-avauksesta FBC Turulta. Ottelun ennakkoasetelmat ovat tietenkin kutkuttavat, sillä vastakkain ovat sarjanousija sekä hienon viime kauden pelannut Karhulauma”, ennakkoasetelmia kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

”Joukkueen terveystilanne on mainio, sillä loukkaantuneita ei ole yhtään. Nuoret pelaajat ovat kaikki panostaneet ja harjoitelleet todella hyvin sekä tietysti valmennusta miellyttäviä asioita on tapahtunut eli miehekkäitä otteita miesten harkkapeleissä. Sen verran paljastetaan, että Aaro Ollikainen ja Atte Ståhle ovat avauksessa ja myös Janne Kuusiluoto on mukana rosterissa, kun pilli illalla viheltää”, jatkaa Kannosto.

”Illan ottelun näkee suorana FBC Turun Youtube-kanavalta, joten nyt porilaiset säbäjännärit katselemaan peliä kotisohvalta”, päättää Kannosto.

Illan ottelu alkaa Turussa kello 19.00 ja ottelu on seurattavissa FBC Turun livestreamin kautta ilmaiseksi.

Lue myös