Karhut aloittivat karsinnat tappiolla

Reilut 400 katsojaa sai todistaa Rauman Kauppiksella kotijoukkueen vakuuttavaa 6-1 kotivoittoa. SalBa oli ensimmäisessä ottelussa Karhuja edellä joka alueella.

Ottelun avauserä alkoi Karhujen kannalta huonosti. Reilu kahden peliminuutin jälkeen ottelu oli isännille 1-0 Niko Kaerlan ylivoimamaalila. SalBa iski avauserässä kaksi maalia lisää Antti Vuorisen ja Antti Keskitalon toimesta. Karhut puolestaan ei päässyt erässä kunnolla peliin mukaan missään vaiheessa. Avauserä päättyi kotijoukkueen 3-0 johtonumeroihin.

Toinen erä alkoi Karhuilta yhtä murheellisesti kuin ensimmäinen. Reilun minuutin pelin jälkeen Vuorinen lisäsi kotijoukkueen johdon jo neljään maaliin. Niko Kaerlan toinen ylivoimamaali erän kuudennella peliminuutilla siirsi SalBan jo 5-0 johtoon. Porilaisryhmä pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta vaarallisille paikoille Karhulauma ei erässä päässyt. Raumalaisten Tomi Lahti teki erän päättäneet 6-0 numerot ajassa 35:23.

Päätöserässä Karhut sai luotua muutamia paikkoja vastaiskuista. Erän ainoan maalin teki Karhujen Markus Hautaoja. Päätöserässä vihelletyt jäähyt lopettivat lopullisesti toiveet kavennusmaaleista.

”Todella paljon oli jännitystä pelaajilla ja se näkyi otteissa”, kommentoi pelin jälkeen valmentaja Jani Kannosto.

”Ensimmäinen taisto hävittiin, mutta sota jatkuu. Nyt ollaan nähty mitä tulevan pitää. Tyhmiä virheitä pitää saada karsittua pois. Niistä rankaistaan kovalla kädellä.”

”Keskiviikkona tarvitaan runsaasti kotiyleisön apua. Me tulemme vielä”, päättää Kannosto.