• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Boeliuksen ketsuppipullo pysyi auki


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori

Boeliuksen ketsuppipullo pysyi auki

Mikael Boeliuksen viisi maalia takasivat FBT:lle tärkeät pisteet sekavassa kamppailussa AFC Campusta vastaan

Mitä yhteistä on Westend Indiansilla ja AFC Campuksella? Molemmat vierailivat Porissa epäonnekseen samaan aikaan, kun maaliahne FBT-hyökkääjä Mikael Boelius heräsi talviuniltaan.

Keskiviikon kotiottelussa Indiansia vastaan aikaisemmissa otteluissa 11 maalia tehneen Boeliuksen ketsuppipullo viimein paukahti auki ja tuloksena oli kolme maalia. Sunnuntaina ilmaan lensi pullon korkkikin, kun ”Mikke” paukutti AFC:n reppuun viisi osumaa.

Sunnuntain kamppailusta AFC:ta vastaan osattiin ennakkoon odottaa vaikeaa kaikki kotiottelunsa voittaneen FBT:n kannalta. Vaikka maalein 8-3 kotijoukkueen voittoon päättyneen ottelun tilastot kertovat selvää kieltä joukkueiden paremmuudesta, ei ottelu todellakaan ollut kotijoukkueelle helppo. Peli oli selvä lopullisesti vasta kolmannessa erässä, kun vierasjoukkue ei pystynyt hyödyntämään kahden miehen ylivoimatilannettaan.

FBT:n onni oli, että heikompi peli tuli taidollisesti selkeää tasoitusta antavaa joukkuetta vastaan. Tuskin tarvitsee edes mainita, että Boeliuksen ”herääminenkin” sattui melko sopivaan aikaan. Parhaiten omassa pelissään onnistui Boeliuksen ympärille kottuu kahden pelintekijän ketju, jossa palloa jakoivat Ville Vahtera ja älykkäästi pelannut Toni Läntinen. Muutamia kostojäähyjä lukuun ottamatta varsin siististä pelistä pitää (kerrankin!) antaa kiitosta myös tuomarikaksikolle Taneli AhtiainenJuhani Kirves.

FBT Porin tehot:
Mikael Boelius 5+0
Toni Läntinen 1+3
Miikka Läntinen 1+1
Teemu Helin 1+0
Juha Tikka 0+1
Tatu Ruohonen 0+1
Hannu Katila 0+1

Lue myös