Mestaruus ensi kertaa katkolla lauantaina

Divarin finaalit ovat edenneet siihen pisteeseen, että sarja on katkolla ensimmäistä kertaa. Keskiviikkona kolmannen ottelun voittanut Karhut on voiton päässä Divarin mestaruudesta. Loviisa puolestaan hakee ottelusta voittoa, jotta se voisi siirtää ratkaisun sunnuntaille kotiyleisönsä eteen.

Divarin finaalit alkoivat Loviisan murskavoitolla. Toisessa ottelussa keltapaitaiset näyttivät avauserän jälkeen marssivan toiseen voittoonsa, mutta porilaisjoukkue nousi takaa lopulta ohi ja tasoitti ottelusarjan.

Keskiviikkona pelattu kolmas ottelu Loviisassa alkoi tasaisesti. Avauserän jälkeen tasanumeroissa edennyt ottelu ratkesi lopulta toisessa erässä. Karhut iskivät sen aikana pallon neljästi Loviisan maaliin. Kotijoukkue sai kirinsä aikaiseksi kolmannessa erässä, mutta se riitti lopulta vain maalin päähän.

Karhut lähtee neljänteen otteluun otteluvoitoin 2-1.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödyksi Kahvila Porittaren loistava tarjonta. Kahvila Poritar palvelee pelipäivänä kahdessa eri myyntipisteessä.

Tule paikan päälle kannustamaan Karhut kotivoittoon ja Divarin mestaruuteen. Finaalisarjan neljäs ottelu alkaa lauantaina Porin Urheilutalolla kello 17:00.

Infoa kotiottelusta:

Viime kauden tapaan finaaliotteluihin on odotettavissa runsaasti katsojia. Tästä johtuen yläkerran katsomoissa kaksi ensimmäistä riviä ovat istumapaikkoja, jotta takana olevat katsojat näkevät myös kentän mahdollisimman hyvin.

Kausikortit ja vapaaliput eivät käy pudotuspeleissä.

Pääsyliput:
Aikuiset 13 € (S-etukortilla 12 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen sekä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli. Ottelussa on käytössä kaksi lipunmyyntipistettä.

Runkosarjasta poiketen lauantaina näyttämällä Säästöpankin pankkikorttia saat 1 euron alennuksen täysihintaisesta lipusta. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.