• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Syyskauden huipennus perjantaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori.com

Liigavauhtia tiedossa

FBT Pori pääsee perjantaina testaamaan askelmerkkiensä pitävyyttä, kun se kohtaa Salibandyliigassa neljännellä sijalla olevan kovavauhtisen Tapanilan Erän.

 Tapanilan Erän valmentaja Petteri Bergman oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen lauantaina Jyväskylässä. Joukkue kykeni voittoon kolmen peräkkäisen tappiollisen ottelun jälkeen ja tekemisen ilme oli selvästi erilainen kuin aikaisemmissa otteluissa.

 - Kun on otettu muutaman kerran nenään, on yksi-ykkösten voittaminen ja kaikenlaiset pienet onnistumiset taas arvossaan. Varsinkin kakkoskenttämme nosti roimasti tasoaan viime peleistä ja sai tehdä tänään valtaosan maaleista. Ja maalissa Jani Naumanen pelasi taas hyvän pelin, totesi Bergman joukkueen kotisivun otteluraportissa.  -Meillä on maanantaina oheisharjoitus ja tiistaina sekä torstaina laji. Perjantaina sitten kohdataan Suomen Cupin välierässä FBT Pori, ja se on se yksi ja ainoa ottelu, johon tästä eteenpäin keskitytään.

Helppoa ei tule FBT Porilla Tampereella olemaan. Sunnuntaina koettu kauden toinen tappio jäi varmasti harmittamaan, joten perjantaina on varmasti mukavaa päästä mittelemään omia taitojaan pallollisena taitavaa liigajoukkuetta vastaan.

 -Perjantain otteluun lähdemme selvinä altavastaajina, mikä helpottaa otteluun valmistautumista. Emme kuitenkaan aio lähteä kumartamaan kuvia, vaan kirkkaana tavoitteena on pelata myös lauantaina, toteaa Juho Miilunpalo, yksi joukkueen taitoniekoista.  -Meitä vastaan asettuu samantyylinen joukkue, jolla on hyvä hyökkäys ja pitävä puolustus. Se tarkoittaa sitä, että alusta lähtien pitää olla hereillä ja mukana pelissä. Uskoisin että sunnuntaina koettu tappio toimii hyvänä energialatauksena perjantaiseen kamppailuun.

 FBT Pori - Tapanilan Erä Tampere Areenalla perjantaina 18.12 klo 15.30 !

FBT Pori järjestää perjantain välieräotteluun fanimatkan, matkasta voi tiedustella FBT Porin toimistolta toimisto(a)fbtpori.fi Matkan hinta on aikuisilta 20 euroa ja lapsilta 15 euroa, sisältäen bussimatkan ja tapahtumalipun (lipulla sisäänpääsy kaikkiin Cup tapahtuman otteluihin).

Lue myös