• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

FBT Pori sarjakärjessä joulutauolle

FBT Pori sarjakärjessä joulutauolle

FBT Pori siirtyy joulutauolle sarjakärjessä 1.divisioonan länsilohkossa. Ennen taukoa on kuitenkin vielä edessä Suomen Cupin loppuhuipennus.

JOULUTAUOLLE LÄNSILOHKON SARJAKÄRJESSÄ

1.divisioonan länsilohkossa FBT Pori siirtyy joulutauolle sarjakärjessä. Eroa toiseksi nousseeseen Westend Indiansiin on neljä pistettä. Kevätkauden ottelut käynnistyvät FBT Porin osalta lauantaina 9.1.2010 vieraissa Blue Foxia vastaan.

- Syyskaudelta löytyy paljon positiivista raportoivaa. Maalivahti- ja puolustuspeli on toiminut hyvin, samoin erikoistilannepelaaminen. Positiivista on myös ollut pelaajien hieno sitoutuminen. Joukkue on ottanut askeleen kilpaurheilusta huippu-urheilun suuntaan, määrittelee päävalmentaja Ismo Läntinen.

- Joukkue on kuitenkin kokenut ennätysmäärän poissaoloja loukkaantumisten, sairastumisten, armeijan ja työesteiden vuoksi. Pelillisellä puolella maalinteossa on parannettavaa, kirjaa Läntinen negatiivisia puolia FBT Porin syyskaudesta.

- Toisaalta, nimenomaan puolustuspeliin on alkukaudesta panostettu, jolloin hyökkäyspeli on vastavuoroisesti ehkä hieman kärsinyt.

,

SYYSKAUDEN PÄÄTÖS SUOMEN CUPIN LOPPUHUIPENTUMASSA

FBT Pori saavutti paikan neljän parhaan joukossa salibandyn miesten Suomen Cupissa. Cupin loppuhuipentuma pelataan kaksipäiväisenä tapahtumana 18.-19. joulukuuta Tampere Areenalla. FBT Porin vastustajana on perjantaina 18.12. klo 15.30 pelattavassa välierässä Tapanilan Erä.

- Suomen Cupissa menestyminen on piristänyt myös niitä pelaajia, jotka ovat tuskailleet maalinteko-ongelmien kanssa. Selviytyminen cupin loppuhuipentumaan on upea suoritus joukkueelta ja lahja koko maakunnan salibandylle. Kaikkiaan mukaan lähti kuitenkin pitkälti toista sataa joukkuetta, Läntinen muistuttaa.

Ismo Läntinen,

Salibandyn miesten Suomen Cup 2009-2010

Cup-järjestelmä

Suomen Cupiin ilmoittautui 128 joukkuetta. Ennen loppuhuipentumaa cupissa pelattiin viisi kierrosta sekä puolivälierät. Loppuhuipentumassa pelataan välierät ja finaali sekä lisäksi ns. pikkufinaali ja ns. haastajafinaali. Pikkufinaalissa ovat vastakkain kaksi cupissa pisimmälle edennyttä II-VI divisioonan joukkuetta, haastajafinaalissa kaksi pisimmälle edennyttä IV-VI divisioonan joukkuetta.

Suomen Cup-loppuhuipentuman ohjelma

Miesten välierät
pe 18.12.2009 klo 15.30 FBT Pori - Tapanilan Erä (Tampere Areena)
pe 18.12.2009 klo 18.30 Classic - Koovee (Tampere Areena)
Miesten finaali
la 19.12.2009 klo 16.00 FBT Pori/Erä - Classic/Koovee (Tampere Areena)
Pikkufinaali
la 19.12.2009 klo 13.00 GrIFK - Pro Stars (Tampere Areena)
Haastajafinaali
la 19.12.2009 klo 11.00 Voima - Cremasters (Tampere Areena)

Lue myös