Porin perjantai-ilta tarjosi 19 maalia

Urheilutalolle perjantaina saapuneet reilut 750 katsojaa saivat todistaa kaikkiaan 19 maalin syntymisen Karhujen ensimmäisessä Salibandyliigan kotiottelussa yli kuuteen vuoteen. Kotikatsojien harmiksi vierasjoukkue SPV oli liian tyly vieras, joka vei pisteet 12-7 -voitollaan.

Ottelun alusta muodostui Karhuille vaikea. Erän ensimmäisen kympin aikana SPV iski pallon viidesti Karhujen maaliin ja tulostaululla komeilivat kotijoukkueelle surulliset 0-5 -lukemat. Maalivahdin vaihdon jälkeen Karhut pääsivät maalien makuun. Ensin Aapo Tamminen ohitti Eero Kososen ensimmäistä kertaa ja vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Juho Myllyharju laukoi isäntien toisen maalin. Erä viimeisen reilun viiden minuutin aikana molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. Erätauolle siivittäneet 3-6 -numerot iski Karhujen ylivoiman aikana Tomi Jerkku.

Karhut pääsi kaventamaan heti toisen erän ensimmäisellä peliminuutilla, kun Benjamin Lepola onnistui Antti Vuorisen esityöstä. Tämän jälkeen edettiin lähes erän puoliväliin asti, kunnes Tomi Jerkulle tuomittiin huitomisesta viiden minuutin rangaistus. Vitosen aikana Karhut sai vielä yhden kakkosen. Rangaistukset alkoivat lopulta näkyä myös tulostaululla. Lähes neljä minuuttia porilaisjoukkue kesti, sitten Jari Hankkio onnistui kahden miehen ylivoimalla. Loppuvitosen aikana vieraat onnistuivat vielä kaksi kertaa maalinteossa. Kolmanteen erään lähdettiin SPV:n kuuden maalin johdossa, kun Joni-Arttu Sieppi iski taululle 4-10 -numerot.

Päätöserässä maaleja tarjoiltiin vielä porilaisyleisölle. Viisi maalia sisällään pitänyt erä kirjattiin lopulta Karhujen nimiin 3-2 -numeroin. Porilaisten maaleista vastasivat Markus Hautaoja, Tomi Jerkku ja Juho Myllyharju.