Koovee ratkaisi ottelun päätöserässä

Keskiviikkoinen vääntö Karhujen ja Kooveen välillä ratkesi vasta ottelun päätösminuuteilla. Tiukassa taistossa ei maaleilla mässäilty.

Karhut sai otteluun hyvän lähdön, kun pelikello oli ehtinyt vanheta reilut 30 sekuntia ja tilastoihin oli merkitty päivän ensimmäiset merkinnät. Kooveelle tuomittu kahden minuutin rangaistus kostautui, kun porilaisjoukkueen avausosuman iski Janne Kuusiluoto. Kuusiluodon maaliin syöttöpisteen saalisti hetkeä aiemmin rangaistuslaukauksessa epäonnistunut Ville Salonen. Karhuille tarjottiin vajaa minuutti avausmaalin jälkeen uutta mahdollisuutta ylivoimalla, mutta sen kotijoukkue Koovee kesti. Ensimmäisen 20 minuuttisen aikana ei maaleja enää nähty ja Kuusiluodon osumalla Karhut siirtyi erätauon viettoon 0-1 -vierasjohdossa.

Toisen erän alkuun oli vuorostaan Karhujen vuoro saada rangaistus. Janne Kuusiluodon rike lopulta myös kostautui. Kotijoukkueen yli voima tuotti tulosta 16 sekuntia ennen rangaistuksen päättymistä, kun Karhujen maalin edestä pallon verkkoon iski Antti Naskali. Erän päätösminuuteilla Karhut pääsi yrittämään vielä ylivoimaa, mutta se ei tuottanut tulosta ja päätöserään siirryttiin vähämaalisessa tasatilanteessa 1-1.

Porilaisjoukkueen kannalta viimeinen 20 minuuttinen alkoi ikävästi. Ensin Ville Saloselle tuomittiin kahden minuutin rangaistus ja vielä sen aikana jäähyaitioon komennettiin Vertti Rautava. Karhuveljet kestivät kahden miehen alivoiman. Koovee kuitenkin onnistui viimeistelemään 2-1 -johtomaalinsa jälkimmäisen kakkosen aikana. Antti Naskalin illan toinen maali jäi samalla ottelun voittomaaliksi. Karhut pääsi erän puolen välin jälkeen hakemaan tasoitusta juuri Naskalin rangaistuksen aikana, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Viimeisen naulan keskiviikkona löi kolme ja puoliminuuttia ennen päätöstä Jani Rajalan. Rajalan 3-1 -osuman jälkeen nähtiin vielä yksi maali porilaisten tyhjään maaliin aivan ottelun lopussa. Jesse Ruokostenpohjan maalilla Koovee piti pisteet Tampereella 4-1 -voitollaan.

- Ihan hyvät kaksi erää meiltä. Taas oli paikkoja, mutta valitettavasti ei pystytä tekemään niistä tarpeeksi maaleja. Kolmannessa erässä sitten tankki oli jo sen verran tyhjä ettei pystytty enää kunnolla takaa-ajoon, kommentoi pelin jälkeen Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

Janne Kuusiluoto 1+0
Ville Salonen 0+1
Arvid Vonk 20 torjuntaa

Koovee ottelun myötä Karhut jää pelien merkeissä pienelle tauolle. Seuraavaksi karhuveljet iskevät kaukalossa sarjapisteiden kimppuun marraskuun 30. päivä, kun Loviisan Tor saapuu Porin Urheilutalolle.