• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen vuosi päätökseen vieraskaukalossa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhuveljet matkaavat lauantaina vuoden 2019 viimeiseen otteluunsa Nurmoon. Vastus on kovin mahdollinen, sillä kotijoukkue Jymy on Divarissa toisena 28 sarjapisteellään.

Joukkueet kohtasivat toisensa runkosarjan alkumetreillä Porissa. Tiukaksi muodostunut ottelu ratkesi vasta rangaistuslaukauskisan jälkeen Jymylle maalein 7-6.

Jymy pelasi edellisen kerran joulukuun 8. päivä, kun se kohtasi vieraskentällä FBC Turun. Turku oli ottelussa parempi luvuin 9-8. Viimeisestä kuudesta ottelustaan Jymy on onnistunut voittamaan puolet. Kolmesti pohjanmaalaisryhmä on poistunut kaukalosta tappio niskassaan.

Divarin marraskuun pelaajaksi valittu Hannu Palomäki johtaa joukkueensa pistepörssiä 26 tehopisteellä. Palomäen takana toisena majaileva Erik Härkönen johtaa Jymyn maalipörssiä 17 maalilla.

Karhut lähtee otteluun puolestaan erikoisesta tilanteesta. Viime viikon sunnuntaiksi suunniteltu kotiottelu jouduttiin siirtämään. Viimeksi kaukalossa sarjapisteitä metsästämässä Karhulauma nähtiin joulukuun 4. päivä, kun joukkue haki täydet pisteet sarjanousija SB Vantaalta lukemin 10-2.

- Hyvillä mielin lähdetään lauantaina Nurmoon. Ollaan saatu käännettyä viime aikoina pelejä meidän voitoksi ja se näkyy joukkueessa. Tekemisen taso on ollut harjoituksissa hyvää, kommentoi pelin alla Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Vastus on lauantaina kova. Sarjan kärki joukkueita. Pidetään omasta pelaamisesta ja sen periaatteista kiinni ja lähdetään haastamaan Jymyä, päättää Nylund.

Muista, että Divarin otteluita voit seurata livenä Solidsportin kautta.

Nurmon Jymyn ja Karhujen taisto alkaa lauantaina kello 16:00.

Lue myös