• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut kohtaa sunnuntaina nousijajoukkue Hawksin


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Koronakaranteeni siirsi Karhujen lauantain pelin, mutta sunnuntaina pelataan kuitenkin kotiluolassa.

 

Sunnuntaina Urheilutalolle saapuu sarjan nousijajoukkue Itä-Helsingistä. Hawks on sarjataulukossa jumbosijalla neljän pelatun ottelun jälkeen, vielä ilman ainuttakaan sarjapistettä. Hawks on kuitenkin mielenkiintoinen joukkue, sillä joukkueessa on melko paljon liigakokemusta aina valmentajasta lähtien. Petteri Bergman tunnetaan aikoinaan Tapanilan Erän Divarista Salibandyliigaan nostaneena valmentajana. Bergman luotsasi Erän aina Salibandyliigan finaaleihin ja Euroopan Cupin loppuotteluun asti. ”Kova koutsi vastassa”, kehuu Pekka Nylund kollegaansa. Liigaa FBT Porissa kaudella 2010-2011 pelannut Markus Lajunen nähdään myös Hawks-paidassa.

 

Nyt, kun myös EV Akatemian joukkue on koronakaranteenissa, Karhujen lauantain peli Helsingissä siirtyy pelattavaksi myöhemmin. Hawks-peli on siis viikon ainoa peli Karhuille, joten jalat ovat tuoreet kotijoukkueella sunnuntaina. Hawks sen sijaan pelaa Sipoossa lauantaina. Karhut on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kuusi. Karhujen joukkueesta kannattaa seurata viime peleissä hyvässä vedossa ollutta Juuso Aholaa. Nylundin mukaan myös Kalle Santanen ja Arvid Vonk on ollut kovia viime aikoina.

 

”Vastustajasta ei ole tarkempaa tietoa, kiva pelata uutta joukkuetta vastaan”, kertoo Karhujen puolustaja Kalle Santanen. Santanen sanoo, että puolustuspeli sekä maalivahtipeli ratkaisee pelin. ”Ollaan pelattu nyt hyvin. Hiukan tehokkaampia voitaisiin olla vielä, kun päästään maalipaikoille. ”Santanen uskoo Karhujen vievän sunnuntain ottelun lukemin 7-2 tai 7-3. Korona-tilanne kuitenkin huolestuttaa Santasta hieman. ”Koko ajan siirtyy pelejä, onneksi ei vielä meidän alueelle ole iskenyt niin pahasti. Toivotaan, että saadaan pelattua mahdollisimman paljon ja kausi loppuun asti.”

 

Sunnuntaina kannattaa suunnata siis Urheilutalolle. Vastassa on mielenkiintoinen joukkue ja myös Karhujen otteet ovat viime peleissä olleet todella vakuuttavia. Tervetuloa kaikki sankoin joukoin katsomaan, kun Karhuveljet raatelee!”, kehottaa Kalle Santanen. Salibandyliitto suosittelee vahvasti kasvomaskien käyttöä katsomoissa!

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

SU 11.10.2020 KLO 17:00 KARHUT – HAWKS:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214045/yhteenveto

 

Lue myös