• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut lauantaina Rangersin vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut matkaa lauantaina Kirkkonummelle sarjassa yhdeksäntenä olevan Rangersin vieraaksi.

 

Karhujen viikonlopun ohjelmassa on matka Kirkkonummen väestönsuojaan, tuohon legendaariseen Pommariin. Paikka on turvallinen pelata, mutta tässä sodassa pelitaidot ratkaisevat. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Porissa joulukuussa päättyi tiukasti Karhujen 7-6 voittoon. Rangers on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla yhdeksän (17 ottelu, 27 pistettä). Joukkueen tehokkain on Kristian Lamminen (18+10=28).

 

Karhut nousi sarjataulukossa sijalle kaksi viime viikonlopun jälkeen (21 pelattua ottelua, 48 sarjapistettä). Sarjakärki FBC Turulla on yksi piste Karhuja enemmän. Myös pistekeskiarvolla mitattuna Karhut on sarjassa toisena (2,29). Divarin pistepörssin sijalta kolme löytyy Karhujen Tomi ”Herkku” Jerkku (23+14=37).

 

Päävalmentaja Pekka Nylundin mietteet lauantain ottelusta: ”Rangers on vaarallinen joukkue, joka ei anna periksi helpolla, kuten Porin pelissä huomattiin. Sarjataulukko ei kerro koko totuutta Rangersin tasosta, koska heillä on ylivoimaisesti vähiten pelattuja otteluita. Rangers pelaa pallollisena mielikuvituksellista peliä ja asettaa varmasti haasteita meidän puolustuspelille. Jälleen kerran on syytä pelata omalla parhaalla tasolla, jos mielitään pisteet Poriin tuoda.”

 

Ottelun voi katsoa suorana Karhujen SolidSport- kanavalta!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue Karhuja ja katso, onko vääntö yhtä tiukka, kuin Porissa joulukuussa!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 30.1.2021 KLO 18:30 RANGERS - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213939/yhteenveto

Lue myös