• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen liigataival jatkuu Jyväskylässä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut jatkaa otteluitaan lauantaina 25.9.2021 Jyväskylän Happeen vieraana. Ottelu alkaa klo 18:30 ja se on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta.

 

Happee kohtasi sarja-avauksessa hallitsevan Suomen Mestarin Classicin uudessa Ideaparkin Bläk Boksissa. Ottelu päättyi Classicin 8-3 voittoon. Ottelussa Happeen tehokkain oli Kaapo Siekkinen tehoin 0+2=2. Viime kaudella Happeen tehokkaimmat olivat Peter Kotilainen (29+29=58), Paul Kotilainen (16+15=31) sekä Jami Manninen (15+16=31). Paul Kotilainen ei kuitenkaan enää ole joukkueen mukana pelaajana. Penkin takaa hän silti löytyy, huoltajan roolissa. Joukkueen nimekkäin pelaaja lienee Peter Kotilainen, mutta hän on tällä hetkellä loukkaantuneena. Happeen riveissä nähdään myös viime kauden ErVin paras pistemies Markus Salmi (23+12=35). Happeen sijoitus viime kaudella oli runkosarjan viides ja Pääkallo.fi arvioi sijoitukseksi saman tällä kaudella.

 

Karhujen liiga-avaus viime sunnuntaina Porissa päättyi EräViikinkien 10-5 voittoon. Karhujen tehokkaimmat sarja-avauksessaan olivat Tomi Jerkku 2+0=2 ja Juuso Ahola 0+2=2. Karhujen paras pistemies viime kaudella Divarin runkosarjassa oli Tomi Jerkku tehoin 29+17=46. Seuraavaksi tehokkaimmat olivat Eero Vanhatalo (27+15=42 ja Juuso Ahola (15+17=32). Pääkallo.fi veikkaa Karhuja tällä kaudella runkosarjan sijalle 12.

 

Karhujen Aatu Tommila lähtee lauantain peliin todella odottavaisin mielin. ”Itselle eka liigapeli tiedossa, niin hieman on jännittynyt tunnelma myös.” Tommila kertoo Happeen olevan varmasti todella kova vastustaja. ”Taitavia ja kokeneita pelaajia löytyy rosterista paljon, eikä varmastikaan anna yhtään pistettä ilmaiseksi hirviteatterista kenellekään vastustajalle.” Tommila uskoo, että ottelun ratkaisee se, kumpi on kliinisempi omissa maalipaikoissaan. ”Myös maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa molemmilla.” Tommila arvioikin ottelun kuumimmaksi Karhuksi Arvid Vonkin ja veikkaa ottelun lopputulokseksi 5-6 Karhuille.

 

 

LA 25.9.2021 KLO 18:30 HAPPEE - KARHUT (Monitoimitalo, Jyväskylä)

Karhujen otteita voit seurata Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3920212

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239214/yhteenveto

 


Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös