• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut kohtaa LASBin sunnuntaina Urheilutalolla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen vieraaksi saapuu sunnuntaina 23.1.2022 LASB Lahdesta. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta klo 17:00 alkaen!

 

LASB pelaa viikonlopun ensimmäisen pelinsä lauantaina Classicia vastaan Lahdessa. Karhut puolestaan pääsee tuoreilla jaloilla sunnuntain peliin, mutta LASBilla on varmasti hampaankolossa syksyn kohtaamisesta. Tuolloin Karhut haki vieraspisteet lukemin 3-5 Lahdesta.

LASB taistelee viimeisistä pudotuspelipaikoista ja löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta kymmenen, 20 pisteellä. LASBin pörssikärjessä on Tiitus Salokangas (11+10=21) ja toisena Perttu Koljonen (6+9=15).

 

Karhut on edelleen sarjataulukossa sijalla 13, vaikka nappasikin Oulusta pisteen. Pisteitä on nyt kasassa kymmenen, samoin kuin yläpuolella olevalla Steelersillä. Jymykään ei ole kaukana 12 sarjapisteellä. Karhujen tilastokärjessä on edelleen Juuso Ahola (13+12=25) sekä Tomi Jerkku (16+8=24).

Karhujen tehoketjun kolmas hyökkääjä Tuomas Huhtala on noussut tällä kaudella yhdeksi joukkueen avainpelaajista. ”Hyvillä mielin lähdetään sunnuntaina hakemaan 3 pistettä. LASB on hyvä pallollinen joukkue, joka kääntää vastaan laadukkaasti”, Huhtala kertoo. LASB kaadetaan Huhtalan mukaan myös sunnuntaina kotiluolassa seuraavin keinoin: ”Puolustamalla tiiviisti ja käyttämällä omat maalipaikat laadukkaasti.” Huhtala veikkaa ottelun lopputulokseksi 6-2.

🐻 Ottelun kuumin Karhu: ”Santasen Kalle

 

 

SU 23.1.2022 KLO 17:00 KARHUT - LASB (Urheilutalo, Pori)

OTTELU PELATAAN ILMAN YLEISöä!

Karhujen otteita voit seurata Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/4001206

Lisäksi F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/240765/yhteenveto/

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös