Karhut haastaa lauantaina Classicin

Karhut suuntaa lauantai-iltapäiväksi Ideaparkin Bläk Boksiin Classicin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 14:00 ja se on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta.

Lokakuussa Karhujen ja Classicin kohtaaminen Porissa oli melko runsasmaalinen, päättyen vierasjoukkueen 7-11 voittoon. Alku ei ollut Karhujen kannalta paras mahdollinen, sillä ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat jo 1-5 vastustajalle. Karhut kuitenkin pääsi hyvin mukaan peliin toisessa erässä ja veikin erän maalein 5-4. Esitys oli hyvä huippujoukkuetta vastaan ja lauantain ottelusta lähdetäänkin hakemaan vähintään yhtä hyvää taistelua.

Classic johtaa totutusti sarjaa. 16 ottelun jälkeen pisteitä on kasassa 44. F-liigan pistepörssiä johtaa Classicin Ville Lastikka tehoin 24+14=38. Joukkueen toiseksi tehokkain on ollut Sami Johansson tehoin 20+10=30. Voitto LASBista nosti puolestaan Karhut sarjataulukossa sijalle 11 (13 pistettä ja 17 pelattua ottelua). Karhujen pistepörssistä korkeimmalta löytyy tuttu kaksikko Juuso Ahola 14+13=27 ja Tomi Jerkku 17+8=25.

Karhujen oma kasvatti Daniel Levola viihtyi muutaman vuoden SC Classicin junioreissa. Levola lähteekin haastamaan lauantaina Classicin liigamiehistöä hyvillä mielin. ”Pääsee taas vääntämään sarjan parhaita vastaan. Classic on todella tehokas ja hyvä joukkue pallollisena. Joukkueesta löytyy myös monia hyviä yksilöitä.” Syksyn kohtaaminen oli kelpo esitys Karhuilta kotiluolassaan. Kauden toiseen kohtaamiseen Levolalta löytyy seuraavat vinkit: ”Pitää jaksaa kyykkiä ja pitää vastustaja pois vaarallisilta maalipaikoilta. Tullaan varmaan olemaan normaalia vähemmän pallolla, niin pallohuolellisuuden tärkeys kasvaa. Myös maalipaikoista pitää viimeisteillä tehokkaasti. Tiukka vääntö tulee, mutta otetaan tiukka 6-5 voitto”, Levola päättää.

🐻Ottelun kuumin Karhu: ”Ottelun kuumin karhu tulee olemaan Juuso Ahola.”

LA 29.1.2022 KLO 14:00 CLASSIC - KARHUT (Ideapark Bläk Boks, Lempäälä)