Karhuille tappio vuoden viimeisestä ottelusta

Kuva: Esa Jokinen

Karhut vieraili lauantaina 17.12.2022 Jyväskylässä, Happee Steamersin vieraana. Aluksi tiukka taisto kääntyi kolmannessa erässä Happeelle ja loppulukemat olivat 7-3 kotijoukkueelle.

Ottelun ensimmäinen ja toinen erä mentiin tasatahtiin. Ensimmäinen erä päättyi 1-1- ja toisessa erässä molemmat joukkueet tekivät ylivoimalla yhdet maalit lisää.

Kolmanteen erään lähdettiin siis tilanteessa 2-2. Kolmas erä oli kuitenkin Happeen. Happee karkasi jo neljän maalin johtoon, kunnes tasavajaalla ilman maalivahtia Karhut kavensi tilanteen 6-3:een. Kymmenen sekuntia ennen loppua Happee lisäsi johtoaan vielä yhdellä, tyhjään maaliin. Kolmas erä meni siis Happee Steamersille lukemin 5-1 ja koko ottelu lukemin 7-3.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala oli ottelun jälkeen vähäsanainen. ”Pelistä ei ole juurikaan mitään kerrottavaa ja tauko tulee hyvään ajankohtaan!”

Ottelun parhaana palkittiin Karhuilta Tuomas Huhtala (tehot 2+0) ja Happeelta porilaislähtöinen Paavo Kankaanpää (tehot 3+0).

Tehopisteet:

Tuomas Huhtala            2 + 0 = 2

Tomi Jerkku                   0 + 2 = 2

Aatu Tommila                1 + 0 = 1

Miro Haanpää                0 + 1 = 1

Torjunnat:

Ville Lax                         7 + 9 + 7 = 23/29 (79,31%)

Ottelun kuvagalleria

Karhut löytyy sarjataulukosta sijalta kolme, 33 pisteellä, kun otteluita on vuoden päätteeksi takana 17. Karhujen tehokkain on ollut Tomi Jerkku, joka löytyy Inssi-Divarin pistepörssin sijalta neljä, tehoin 19+18=37. Runkosarjaa on jäljellä vielä yhdeksän ottelua. Karhujen seuraava ottelu on sunnuntaina 8.1.2023 Limingassa.