Karhut saalisti vain yhden pisteen viikonloppuna

Karhut kärsi lauantaina vierastappion Rauman SalBalle lukemin 5-3. Sunnuntaina puolestaan Tikkurilan Tiikerit haki Porin Urheilutalolta kaksi sarjapistettä voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-4.

SalBa-ottelun ensimmäinen erä mennään tasatahtiin molempien joukkueiden tehdessä yhdet maalit ylivoimalla. Toisessa erässä SalBa tekee erän puoliväliin mennessä kolme maalia lisää, mutta Karhut onnistuu kaventamaan tilannetta tämän jälkeen vain yhdellä maalilla. Kolmanteen erään lähdetään siis tilanteessa 4-2. Tilanteeksi 4-3 ottelun vie Aatu Tommila rangaistuslaukauksesta. SalBa kuitenkin tekee pari minuuttia ennen loppua viidennen maalin eikä Karhujen kiri enää riitä kavennuksiin. SalBa pääsee myös koittamaan rangaistuslaukausta erän loppuun, siinä kuitenkaan onnistumatta. Ottelun loppulukemat ovat siis 5-3 ja pisteet jäävät Raumalle.

Tehopisteet:

Aatu Tommila                2 + 0 = 2

Juho Myllyharju              1 + 0 = 1

Tuukka Haudanlampi     0 + 1 = 1

Eero Vanhatalo              0 + 1 = 1

Torjunnat:

Miro Rantala                  6 + 5 + 5 = 16/21 (76,19%)

Ottelun maalikooste

Myös sunnuntain ottelu oli vähämaalinen ja tasainen. Ratkaisua haettiin vasta voittolaukauskilpailusta. Ensimmäisen erän tulos oli 1-1. Toiseen erään Karhut tekee kaksi maalia, Tiikerit ei yhtään. Näin ollen erän jälkeen tulostaululla on lukemat 3-1 kotijoukkueelle. Kolmannessa erässä Tiikerit kuitenkin tasoittaa tilanteen, ensimmäisen rangaistuslaukauksesta. Jatkoajalla maaleja ei synny, joten mennään voittolaukauskilpailuun. Tämän Tiikerit vie selkeästi, kun kolme ensimmäistä laukojaa onnistuu maalinteossa ja Karhut ei saa aikaan maaliakaan. Loppulukemiksi jää siis 3-4 Tiikereille ja kaksi sarjapistettä lähtee Tikkurilaan.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Eetu Annilan sekä Tiikereiltä Mikko Ylikojolan. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Tuukka Haudanlampi. Karhut jatkaa kotiottelulla sunnuntaina 12.2.2023. Vastustajaksi saapuu Hawks Helsingistä. Ottelu alkaa klo 16:00. Tervetuloa! 🐻