Karhuille jälleen maalin tappio

Karhut pelasi sunnuntaina vierasottelun Limingan Niittomiehiä vastaan. Tiukka ottelu päättyi LNM:n 5-4 voittoon.

Ottelun ensimmäinen maali on Limingan. Karhut tasoihin tuo kuitenkin Santeri Kimpanpää (Markus Hautaoja). LNM menee erässä vielä 2-1 johtoasemaan ja nämä jäävät myös erän loppulukemiksi.

Toinen erä alkaa LNM:n maalilla. Eero Vanhatalo kaventaa tilanteen 3-2:een Joni Koskisen syötöstä. Nämä ovat toisen erän ainoat maalit.

Kolmannen erän alkupuolella Limingan Olli Lukkari niittaa kahdesti, joista jälkimmäinen syntyy siirretyn rangaistuksen aikana. Ylivoimalla Vanhatalo kaventaa tilannetta 5-3:een Eetu Annilan syöttäessä. Hetkeä myöhemmin Eero Ranne (Vanhatalo) tuo Karhut maalin päähän. Loppukiri ei kuitenkaan riitä, joten loppulukemiksi Limingassa jäävät 5-4 eikä Karhut saa pisteitä mukaansa pitkälle kotimatkalleen.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet LNM-ottelusta:

“Tiedettiin, miten kaveri pelaa ja alkuun pyrittiin puolustamaan vaan tiukasti ja välttämään virheitä. LNM piti aika pitkälti palloa, mutta keskusta saatiin aika hyvin pidettyä silti vaarattomana.

Pelin edetessä päästiin paremmin peliin mukaan ja aika tasaisesti mentiin eteenpäin. Kolmannessa erässä kaveri pääsi sitten kolmen maalin johtoon, jota ei enää umpeen saatu.

Lopussa kolme minuuttia ennen loppua helppo jäähy meille ja kaveri sai sitten tehdä lähes mitä vaan ja siitä muistutuksena Vanhatalon ylähuuli, joka sai kokea aika kovia.

Otteluvalvojaa ei pelissä näkynyt ja tuomareiden tarkka linja 57min veti sitten lopullisesti täyden vesiperän viimeisellä kolmella minuutilla.

Harmittaa valtavasti joukkueen puolesta, että pelistä ei pisteitä tullut, mutta vahva usko on, että nämä tiukat pelit vielä meille alkaa kääntymään.”