• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille ulkomaantuliaisia

Karhut on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Ville Rynnäksen kanssa. Rynnäs siirtyy Karhuihin sveitsiläisestä Basel Unihockey Leimentalista. Leimental pelaa Sveitsin 1-divisioonaa. Rynnäs oli joukkueensa tehokkaimpia pelaajia saalistaen pisteitä 18 yhtä monessa ottelussa. Rynnäs on porilaiselle salibandyväelle entuudestaan tuttu, sillä ennen lähtöään Rynnäs edusti SBS Poria ollen joukkueensa tehokkain pelaaja tehoin 20+13. Rynnäs on aiemmin pelannut Divaria myös lahtelaisessa Sbandyssa.

Karhut on myös sopinut alustavasti Tero Haapalan pelaamisesta ensi kauden joukkueessaan. Haapala pelasi viime kauden Sveitsissä SU Mendrisiotton riveissä. Haapala johdatti joukkueensa nousuun 2-divisioonasta 1-divisioonaan. Haapalan kohdalla virallista sopimusta ei ole vielä tehty, sillä Haapala haluaa katsoa ensin, miten viime kaudella vaivannut nilkka kestää täysipainoisen harjoittelun.

Valmennus on tyytyväinen uusiin pelaajiinsa. 27-vuotias Rynnäs ja 34-vuotias Haapala tuovat joukkueeseen kaivattua kokemusta ja johtajuutta. Rynnäs on hyvä kahden suunnan pelaaja joka tasapainottaa hyvin kenttänsä peliä, mutta pystyy myös itse ratkaisuihin. Haapala on puolestaan varmaotteinen puolustaja joka on hyvä niin pallollisessa kuin pallottomassa pelissäkin. Haapalan johtajuusominaisuudet ovat erittäin kovat ja hänen tuoma panos joukkueeseen onkin erittäin tärkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Haapalan kohdalla valmennusjohto on varovaisen toiveikas ensi kauden pelaamisen suhteen. Haapalan kanssa ollaan sovittu, että mikäli nilkka ei ala vaivaamaan niin mies pukee Karhu-paidan päälleen alkavalla kaudella. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, mutta pitää nyt vielä koputtaa puuta todetaan valmennusjohdosta.

Lue myös