KarhuCup päivä 1

SalBa – Steelers 3-8

Turnauksen avausottelussa toisistaan mittaa ottivat Rauman SalBa ja Hämeenlinnan Steelers. Viime kaudella SalBa korjasi voiton kauden molemmista kohtaamisista, mutta Porissa käydyssä harjoitusottelussa salbalaiset jäivät varsin selvästi Steelersin jalkoihin. SalBan onnistui mennä johtoon ottelun kolmannella minuutilla kun Jussi Tammen puolesta kentästä lähtenyt laukaus upposi maaliin. Tämän jälkeen kentällä oli pitkälti vain yksi joukkue.
Harjoituspelin luonteelle ominaisesti pelissä mentiin välillä enemmän vauhdilla kuin järjellä, siitäkin huolimatta Steelers jätti itsestään erittäin vahvan ja ennen kaikkea valmiin kuvan.

SB Vaasa – Karhut 5-4

Karhujen ensimmäinen ottelu kotiyleisön edessä päättyi murheellisesti, kun SB Vaasa otti voiton niukasti maalin voitolla. Vaikka vaasalaisten voittolukemat jäikin varsin marginaalisiksi, pitää todeta, että etenkin ensimmäiset 30 minuuttia Karhut olivat täysin purjeessa vaasalaisia vastaan ja lukemat olisivat voineet olla jopa 7-1 ensimmäisellä erätauolla. Loppua kohden Karhut saivat ajoittain pelistä vähän kiinni, mutta kaiken kaikkiaan esitys oli aika lähelle luokatonta. Aiemmissa harjoituspeleissä ja harjoituksissa meno on ollut aivan eri näköistä ja toivoa pitääkin, että kyse oli lähinnä nuorten pelaajien jännittämisestä ensimmäisessä ottelussaan kotiyleisön edessä. Puhtaat paperit voi antaa ainoastaan maalissa puoliksi pelanneille Vonkille ja Valjaselle. Lähimpänä omaa tasoaan pelasi kenttä Lahtinen, Kujansuu, Tikka, Vienola ja Santanen.

Steelers – SB Vaasa 14-6

Ensimmäisen päivän päätösottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä kun erätauolle lähdettiin Steelersin 8-0 johdossa. Loput kaksi erää olivat lähinnä ajan pois pelaamista kellosta. Otteluohjelman raakuus näkyi vaasalaisten otteissa. Kaksi peräkkäistä ottelua reilulla tunnin tauolla näkyi vaasalaisten jaloissa. Vaasa putosi jo aikaisessa vaiheessa hyvin liikkuneen Steelersin kyydistä. Vielä kun Steelersin viimeistely oli äärimmäisen tehokasta, oli  ottelu ohi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan.
Vaikka vaasalaisten jalka painoi, pitää jälleen nostaa esiin Steelers jonka peli on kyllä pelottavan valmista jo tässä vaiheessa. Lisäksi hämeenlinnalaisten jalka ei hevillä tunnu hyytyvän, joten joukkueelle on helppo ennustaa menestyksekästä kautta.

Jokaisen ottelun maalintekijät ja syöttäjät löydät karhujen Facebook-sivuilta osoitteesta https://www.facebook.com/porinkarhut

Turnauksen toinen päivä
Tänään sunnuntaina avataan päivä Karhujen ja Steelersin kohtaamisella klo 12. SalBa ja Vaasa lyövät yhteen klo 14.45 alkavassa pelissä ja turnauksen päättää paikalliskamppailu Karhujen ja Salban välillä klo 18.