• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Jälleen tappio jatkoajalla

Lauantaina Porin urheilutalolla käydystä kamppailusta ei olisi uskonut, että vastakkain oli sarjakärki ja neljänneksi viimeinen. Karhut ja Blue Fox kamppailivat tasaisen taiston, joka venyi aina jatkoajalle asti. Valitettavasti heti jatkoajan alkuhetkillä Blue Fox näpäytti isäntiään pienestä kulmasta, vieden kaikki pisteet mukanaan kotimatkalle. 


Ottelun käsikirjoitus oli koko ottelun ajan tasainen. Kumpikaan joukkueista ei ollut missään vaiheessa selvästi toistaan parempi. Karhut rakenteli muutaman kerran kauniin syöttökuvion avulla hyviä tekopaikkoja, mutta laaduttomat laukaukset, maalivahdin torjunnat ja tolpat pitivät Karhut useimmiten poissa tulostaululta. Blue Fox oli puolestaan vaarallinen omissa nopeissa pistohyökkäyksissään, joko maalivahdin avaamana tai pakin pitkän pallon tuloksena. 

Ottelu näytti Karhujen kannalta jo erittäin hyvältä kolmannen erän puolivälissä. Pallokontrolli oli kotijoukkueella joka pelasi järkevästi yksinkertaista peliä, pitäen vierailijat poissa vaarallisilta paikoilta. Vajaa seitsemän minuuttia ennen saatu jäähy kostautui kuitenkin ikävästi. Blue Fox tuli tasoihin lyhyen pyörityksen jälkeen. Blue Fox sai maalista lisää virtaa ja sai ennen kaikkea pelistä paremmin kiinni. Se näkyi myös taululla, kun vierailijoiden Henry Backman vei joukkueensa johtoon neljä minuuttia ennen päätössummeria. Karhut ei kuitenkaan lannistunut, vaan vain puoli minuuttia vieraiden johtomaalista, iski Benjamin Lepola tilanteen tasoihin.

Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty ja edessä oli jatkoaika. Jatkoaikaa ei ehditty pelaamaan kuin reilu minuutti, kun vierailijoiden Robin Holländer latasi pallon pienestä kulmasta maaliin. Jatkoaikatappio oli Karhuille toinen perättäinen jatkoajalla ja neljäs perättäinen tappio kaikkiaan.  

Lue myös