• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut esittää joulukuussa oman versionsa joulukalenterista

Karhuissa nähdään tällä kaudella sisällön tuottaminen tärkeäksi. Ennakoihin ja otteluraportteihin on pyritty panostamaan, ainakin sen verran, että sellainen ilmestyy aina, olipa peli hävitty tai ei. Lisäksi kotiotteluista ja osasta vierasotteluita pyrimme koostamaan nettiin maalikoosteen. Uutena lisänä sisällön tuottamiseen, Karhut lanseerasi oman videojoulukalenterinsa, jossa jokainen joukkueen pelaaja haastatellaan lyhyen kaavan kautta. Haastateltavia pelaajia on 23, joten aatoksi ei pelaajahaastattelua riitä, mutta siihenkin saadaan oma pieni spesiaalijuttu. 


Säännöllinen näkyminen niin kotisivuilla, kuin Facebookissa ja Youtubessakin on meille tärkeä asia. Haluamme kasvattaa yhteisöllisyyden tunnetta porilaisissa salibandypiireissä, sekä tuoda joukkueen tavallaan lähemmäksi katsojia. Etenkin jouluvideokalenteri auttaa tässä, sillä siinä jokainen pelaaja pääsee ääneen ihan oikeasti, onhan kyseessä videohaastattelu. Joukkue on uudistunut aiemmasta aika rajusti ja tällä tavoin toivomme tekevämme joukkueen tunnetummaksi porilaisille ja miksei myös muille salibandyseuraajille. Sisältöuudistuksia mietitään koko ajan ja jos jollain on joku hyvä ehdotus niin ei muuta kuin viestiä meille päin. 

Jouluvideokalenteri on tehty pilke silmäkulmassa, eikä sitä missään nimessä saa ottaa liian vakavasti. Joulukalenterin luukku aukeaa joka aamu klo 9.

Mikäli et ole vielä Karhujen Facebook-sivua löytänyt, niin löydät sen joko menemällä suoraan osoitteeseen www.facebook.com/porinkarhut tai klikkaamalla kotisivuillamme olevaa yhteisöliitännäistä.

Youtube-kanavamme kulkee nimellä Karhukanava ja sieltä löydät maalikoosteiden lisäksi myös tuon joulukalenterin. Osoite kanavalle on http://www.youtube.com/user/Karhukanava tilaamalla kanavan, saat sähköpostiisi tiedon aina uuden videon ilmestymisestä.

Lue myös