• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut nyppimään tupsuja korvista

Karhujen taival Divarissa alkaa lauantaina 21.9 kun joukkue matkaa Tampereelle mittaamaan liigasta pudonneen Ilveksen tason. Ilves on monissa ennakoissa lytätty alakastin joukkueeksi ja onpa jossain puhuttu joukkueesta jopa yhtenä putoajaehdokkaana. Näin koviin väitöksiin emme lähtisi sortumaan, vaikka joukkueesta onkin lähtenyt nippu pelimiehiä naapuriseuroihin. Joukkue pelasi kuitenkin viime kaudella liigaa ja se kokemus saattaa olla kullanarvoista alkavalla Divarikaudella. Lisäksi Karhut eivät ole vielä koskaan tainnut hakea Ilveksen kotiluolasta pisteitä, joten siltäkin kantilta katsottuna Ilves saa avaukseen itselleen mieluisan vastustajan. Yksittäisissä otteluissa kaikki on muutenkin mahdollista ja paljon on kiinni päivän lataustilasta. Ilvekseltä latausta ei varmasti tule puuttumaan, joten vaikea ottelu ennakolta tiedossa. 


Karhujen harjoitusottelukausi sujui voittojen merkeissä, mutta rehellisesti pitää sanoa, että joukossa oli kuitenkin suurimmaksi osaksi joko alemman sarjan joukkueita tai lähtökohtaisesti haastajia. Harjoituspeleissä ei myöskään jaettu yhtä ainoaa sarjapistettä, joten niihin ei kannata liikaa tuijottaa. Vaikka Karhut on Petteri Hulkon kylkivammaa lukuunottamatta säilynyt pahemmilta loukkaantumisilta, ei joukkue saa Tampereelle läheskään kaikkia runkopelaajiaan mukaan. Hulkon lisäksi ottelun väliin jättää Tuomas Puisto, Juha TIkka ja Riku Prokki. Prokki jää pois kuumeen vuoksi ja Tikalla kutsuu bestmanin velvollisuudet veljensä häissä. Herroja paikkaamaan Karhujen kakkoskenttään on nostettu kolme nuorta lupausta, kun 95-syntyneet Arto Moilanen, Juho Myllyharju ja Heikki Vanhatalo saavat paikan näyttää osaamistaan. Kesän treeneissä ja harjoitusotteluissa mainiosti esiintyneet nuoret joutuvat nyt tosipaikan eteen ja toivottavaa olisikin, ettei luonnollinen jännitys kasvaisi liian suureksi ja aiheuttaisi turhaa mailan puristamista. 

Maalissa Karhuilla aloittaa Tomi Bergendahl joka pelaa ensimmäisen ottelunsa 2,5 vuoteen. Kolmen hyvän kassarin omaavana joukkueena, jokaiselle pitää löytää heti kauden alussa otteluita, jotta tuntuma löytyisi. Harjoitusotteluissa Bergendahl on torjunut erittäin hyvin, mutta sarjapelit ovat aina sarjapelejä.

Karhujen kokoonpano otteluun löytyy luonnollisesti kokoonpano-linkin alta.

Divarin tulospalvelut ovat vielä ihan yhtä huttua, joten liveseuranta ei tästä ottelusta taida vielä olla mahdollista. Tampereelle ei kuitenkaan Porista pitkä matka ole, joten ei muuta kuin auton keulat kohti Raholaa ja kannustamaan Karhut voittoon. 

Lue myös