Karhut kotimatkalle kauden avaustappio niskassaan

Kuva: Kirsi Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen taival tämän kauden Divarissa jatkui keskiviikkona vierasottelulla Erä Akatemiaa vastaan. Joukkueen matka Helsinkiin ei tuonut toivottua tulosta vaan joukkue lähti kotimatkalle kohtia Poria tappio niskassaan. Kotijoukkue Erä Akatemia oli illan ottelussa maalein 6-3 parempi.

Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa porilaisjoukkueen pelaaminen pallollisena ja pallottomina oli hyvällä tasolla. Myös erikoistilanne pelaaminen oli tehokasta. Tänään joukkueen hyökkäyspelaaminen ei enää toiminut aiempien pelien tapaan. Erinomaisesti pelannut kotijoukkue pystyi tylsyttämään Karhujen hyökkäyspelin täysin. Myös porilaisten ylivoima ontui pahasti. Karhut pääsi ottelun aikana kaikkiaan kuudesti ylivoimalle, onnistumatta kertaakaan maalinteossa.

- Erien alut olivat meille erityistä myrkkyä. Jokaisen erän alussa oltiin vielä pukukoppi fiiliksissä ja se valitettavasti näkyi tulostaululla, kommentoi valmentaja Pekka Nylund.

Erä Akatemia onnistuikin tekemään maaleja jokaisen erän avausminuuttien aikana. Kotijoukkueen tehokkaimpia pelaajia olivat puolustaja Miikka Kareinen 2+1 ja hyökkääjät Valtteri Vapola 2+0, sekä Erik Helenius 0+2.

- Erä Akatemia oli todella hyvä joukkue tänään, hyvin järjestelmällistä pelaamista. Toistaiseksi vahvin vastus mitä ollaan tällä kaudella nähty. Pitää antaa täysi tunnustus illan voittajalle, jatkaa Nylund.

Porilaisjoukkueen näkyvin osa oli joukkueen kolmoskenttä. Nuoriso-osasto hyökkäyksessä yhdistettynä puolustuksen Tuomas Puistoon ja Asko Aaltoseen vastasivat Karhujen kaikista kolmesta osumasta. Tuomas Puisto onnistui ottelussa kahdesti ja yhden maalin tililleen merkkautti edellisen pelin tapaan Kalle Kujansuu. Karhujen maalilla pelannut Rasmus Österman kirjautti pelissä kaikkiaan 27 torjuntaa.

- Nuorisoketjulle pitää antaa puhtaat paperit. Pelasit hyvin tänään. Ensi viikon keskiviikkoon asti on aikaa parantaa peliä tästä, päättää Nylund.

Tuomas Puisto 2+0
Tomi Jerkku 0+2
Kalle Kujansuu 1+0
Aapo Tamminen 0+1
Karhujen seuraava ottelu pelataan Porin urheilutalolla keskiviikkona 7.10. kello 18:30. Silloin vastaan asettuu Lammin Salibandy.