• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla edessä kauden toinen tuplaviikonloppu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina joukkue kohtaa ensimmäistä kertaa Haukiputaalta tulevan Kellon Lyönnin. Viime kauden päätteeksi KeLy nousi Karhujen tavoin takaisin Divariin. Aiemmin oululaisjoukkue on pelannut Divaria kahden kauden ajan.

KeLy on ehtinyt palata tällä kaudella seitsemän ottelua. Niistä joukkue on onnistunut voittamaan kaksi. Molemmat voitot ovat tulleet juuri vieraskentällä. Joukkue haki kauden ensimmäisen voiton sarjajumbo Pirkkojen kustannuksella. Toinen voitto oli puolestaan pieni yllätys, sillä joukkue kaatoi Steelersin Hämeenlinnassa. Kotikentällään KeLy on pelannut kahdesti, joista molemmista on tuloksena tappiot. Sarjaohjelma on muutenkin erittäin erikoinen lauantain vastuksen kannalta. ässien halliremontti kalpenee KeLyn otteluohjelman rinnalla. Joukkue pelaa yhtä vierasottelua lukuunottamatta kaikki joulukuun alkuun mennessä. Kahdestatoista viimeisestä ottelustaan joukkue pelaa kotona 11 kertaa. Matkustaminen on siis sarjatulokkaalle tuttua.

KeLyn maaliteosta kauden alussa on vastannut kolmikko Eerik Lukkari, Tuukka ja Konsta Kivioja. Kolmikko onkin iskenyt joukkueen 41 tehdystä maalista peräti 27 kappaletta. Maalilla pääosin pelannut Jesse Kamula on ollut hyvä torjuntaprosentin ollessa 81.64%.

- KeLy on taas yksi uusi tuttavuus. Viime kaudella KeLy dominoi 2. divaria ja voitti Suomen cupin pikkufinaalin, joten varmasti laadukas ryhmä tulee Lauantaina urheilutalolle. Yritteliäs joukkue on varmasti vastassa. Tässäkin pelissä korostuu se että ollaan valmiit tekemään töitä täydet 60 minuuttia, eikä pelata missään vaiheessa lyhdyt himmeenä, kuten muutamissa peleissä on päässyt käymään. Pallottomassa pelissä täytyy pysyä aktiivisena läpi ottelun tässä meillä on ollut isoimmat ongelmat. Hyvä ja aktiivinen palloton pelaaminen luo mahdollisuudet pelata nopeita kääntöpelejä, missä on ehdottomasti meidän vahvuudet, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

Ottelu on Karhuille puolestaan kauden yhdeksäs. Sarjassa viidentenä oleva porilaisjoukkue on voittanut otteluistaan neljä, kerran peli on päättynyt tasan ja kolmesti kaukalosta on poistunut tappion kokenut Karhu-lauma. Lauantain ottelu on aiempien otteluiden tavoin tärkeä, sillä Divarin sarjataulukossa erot ovat pieniä. Sijalta viisi sijalle kymmenen eroa joukkueilla on vain kaksi pistettä.

Divarin pistepörssin kakkossijalle tippunut Benjamin Lepola on nyt pörssikärki Ville Lastikkaa perässä kaksipistettä ottelun vähemmän pelanneena. Viikonloppuna Steelers ei pelaa, niin Lepolalla on oiva paikka ohittaa Lastikka. Maalipörssin kärkipaikkaa Benjamin (14 tehtyä maalia) pitää kahden maalin turvin juuri Lastikkaan nähden.

- Maalilla KeLyä vastaan pelaa Tomi Bergendahl. Aapo Tamminen jatkaa luokkaantuneiden listalla. LNM pelissä tullut vamma vaivaa yhä edelleen Aapoa, lopettaa Nylund.

Karhujen kolmen ottelun tappioton putki katkesi edellisessä kotiottelussa sarjakärki Blue Foxia vastaan lokakuun lopulla. Hyvin pelannut porilaisjoukkue ei onnistunut murtamaan Blue Foxin hyvää puolustusta ja hävisikin kotikentällään lopulta maalein 3-7. 

Lauantain KeLy ottelusta alkaa Karhuilla kahden viikon jakso, jonka aikana joukkue pelaa neljä ottelua. Kolmesti pelataan Porissa ja yksi ottelu Pirkkalassa Pirkkoja vastaan. Tärkeä kotiottelu painotteinen jakso tulossa, jonka aikana pistemenetyksiin ei ole varaa.

Karhujen ottelu KeLyä vastaan alkaa lauantaina Porin Urheilutalolla kello 14.00. Tule siis paikalle kannustamaan porilaisryhmä voittoon!

Lue myös