• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Bussikuski opastaa Karhut takaisin Poriin


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen neljän ottelun voittoputki sai karun lopun tänään Hämeenlinnassa. Kotijoukkue Steelers kylvetti porilaislaumaa lopulta rumin 12-6 lukemin.

Karhujen tiiviistä puolustuspelaamisesta ei ollut merkkejä tämän illan ottelussa. Ottelun avauserässä joukkueet iskivät maaleja lähes vuorotahtiin. Karhuilta maalinteossa onnistuivat Otto Riihimäki, Benjamin Lepola ja Kalle Kujansuu. Kahdeksan maalia tarjonnut avauserä päättyi kuitenkin Steelersin 5-3 johtonumeroihin.

Toisen erän alussa Tomi Jerkku toi porilaisjoukkueen maalinpäähän. Karhujen takaa-ajo kuitenkin tyrehtyi toisessa erässä  reilun viiden minuutin huonoon jaksoon. Steelers iski pallon neljästi ohi Karhujen maalivahtien. Kun puoliväli oli ylitetty ottelussa Steelers johti peliä maalein 9-4. Karhut yritti vielä nousua ja onnistuikin parilla nopealla osumalla nousemaan kolmen maalin päähän. Kirivaihde ei kuitenkaan tänään riittänyt ja Steelers paketoikin ottelun toisen erän päätteeksi. 

Kolmas erä oli pelkkää pelikellon kuluttamista ja erä ei tarjoillut enää suuria elämyksiä yleisölle. Erän ainokaisen osuman iski ensimmäisessä vaihdossa Steelersin Aleksanteri Ihalainen. Karhujen visiitti Hämeenlinnaan päättyi lopulta kotijoukkueen 12-6 voittolukemiin.

- Tänään oli kyllä huonoa puolustuspään pelaamista meiltä. Hyökkäyspäähän onnistuttiin luomaan kyllä paikkoja, mutta vastustajan veskari oli tänään hyvä, kommentoi valmentaja Pekka Nylund.

- Ensimmäistä peliään mukana ollut Markus Hautaoja oli pirteä. Poika pelasi hienosti ja oli tehdä maalinkin avausottelussaan. Puolustuksessa yhden maalinkin tehnyt Tuomas Puisto oli parhaimmistoa, jatkaa Nylund.

- Puolet on nyt takana runkosarjasta. 13 otteluun ollaan saatu 17 pistettä, pitää olla tyytyväinen tähän astiseen. Seuraavaan peliin pitää taas lähteä parantamaan ja voittoa hakemaan, päättää Nylund.

Karhujen tehopisteet:
Ville Salonen 0+3
Tomi Jerkku 2+0
Rami Prokki 0+2
Otto Riihimäki 1+0
Tuomas Puisto 1+0
Benjamin Lepola 1+0
Kalle Kujansuu 1+0
Riku Salo 0+1

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat joulukuun alussa, kun SBS Wirmo saapuu Porin urheilutalolle.

Lue myös