• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Itä-Suomen kiertueen toinen pysähdys Joensuussa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut jatkuvat tänään sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Joensuun Josban. Itä-Suomen kiertue sai lauantaina katkeran alun, kun LeBa-96 piti pisteet Kontiolahdella.

Karhut ja Josba ottivat toisistaan mittaa joulun alla Porissa. Tuolloin Josba johti peliä parhaimmillaan kolmannessa erässä numeroin 5-2. Karhut kuitenkin nousi lopulta tasoihin ja pisteet jaettiin 5-5 tuloksella.

Edellisen kohtaamisen jälkeen Josba on pelannut kolme ottelua. Niistä ensimmäinen päättyi heti Karhujen ottelun jälkeisenä päivänä joukkueen 8-2 tappiolukemiin. Vuoden 2017 aikana joukkue on pelannut kahdesti vieraskentällä ja molemmista peleistä tuloksena on vähämaalinen 4-3 vierasvoitto Josballe. Sunnuntain peli on Josballe ensimmäinen kotipeli sitten marraskuun 10. päivän. Tuon jälkeen joukkue on pelannut kaikkiaan yhdeksän vieraspeliä putkeen.

Karhut puolestaan lähtee Itä-Suomen kiertueen toiseen peliin tappio niskassa. Joukkue hävisi eilen niukasti 8-7 Kontiolahdella. Tappion myötä Karhujen neljän ottelun pisteputki katkesi. Kontiolahdella porilaisryhmän parasta antia oli Benjamin Lepolan ja Juha Tikan tehopisteet. Eilisen pelin merkkausvirheet kostautuivat kovalla tavalla ja tänään niistä pitää päästä eroon, jotta pisteet matkaavat bussin mukana Poriin.

Sunnuntaina pelit jatkuvat Joensuussa. Josba kohdattiin juuri ennen joulutaukoa. Millaista peliä nyt on odotettavissa, valmentaja Jani Kannosto?

"Sunnuntaina tosiaan vastassa Josba, joka näytti vaarallisuutensa Porissa ja siihen laitetaan pykälä vielä ylöspäin vaarallisuutta, kun peli on heidän kotiluolassaan."

"Odotettavissa on todella vauhdikas ja tilannerikas matsi. Vastustaja on perin taitava, nopea ja täynnä kovia yksilöitä, jotka rakentavat peliä monipuolisesti."

"Onnistumisista kertoo paljon, että joukkueen runkomiehiä oli monta armeijassa ja nyt nippu on päässyt takaisin säännölliseen tekemiseen, joten tulokset ovat sen mukaisia."

Josba on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta vain yhden. Millä eväin pisteet lähtevät Karhulauman mukana Poriin?

"Tässä ottelussa kyllä korostuu Karhulaumalle kolme tärkeää asiaa: liike, kärsivällisyys sekä vastahyökkäyspeli. Vastahyökkäyksiin tarvitaan kauden parasta tehokkuutta."

Karhujen ja Josban välinen ottelu Joensuu Areenalla alkaa kello 15:00. Ottelun etenemistä voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös