• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Maanantaina vuorossa kauden viimeinen kotiottelu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Upeasti taistelleen ja läpi kauden otteitaan parantaneen Karhulauman tämän kauden ottelut lähenevät loppuaan. Maanantaina on vuorossa varmuudella kauden viimeinen kotiottelu. Nuori oman kylän pelaajien joukkue lähtee hakemaan voitolla kaudelle yhtä ylimääräistä vieraspeliä. Tappiolla alkaa kesäloma ja unelma liigapaikasta siirtyy eteenpäin.

Karsintasarjan neljänteen otteluun lähdetään liigajoukkue SalBan 2-1 johtonumeroista. Kokenut liigajoukkue voitti lauantaina pelatun kolmannen ottelun niukasti maalein 5-4. Maanantaina on vuorossa ottelusarjan neljäs ottelu. Tähänastiset ottelut ovat olleet kotijoukkueiden heiniä. Ensimmäinen peli Raumalla päätyi SalBan 6-1 voittoon. Toinen peli Porissa puolestaan Karhujen hurjan kolmannen erän jälkeen nuorelle Karhulaumalle numeroin 6-3.

”Kolmas peli on palasteltu ja keskittyminen neljänteen ja samalla kauden viimeiseen kotimatsiin on alkanut”, aloittaa valmentaja Jani Kannosto.

”Karhulauma on nyt selkä seinää vasten ja vain voitolla saadaan sarja jatkumaan ja siirtämään ratkaisu viidenteen peliin Raumalle keskiviikoksi. Nyt täytyy ison yksilön eli jokaisen pelaajan pystyttävä olemaan kova. Henkisesti sekä fyysisesti.”

”On pieniä juttuja pelin sisällä mitä täytyy parantaa. Pitää tehdä koko ajan oikeita ratkaisuja, niistä syntyy voittava kokonaisuus.”

”Nyt tarvitaan myös porilaista hulluutta niin kentälle kuin katsomoonkin. Kaikki kannustamaan Karhulauma maanantaina voittoon ja pitämään kunnon meteliä ja iskeytymään vastustajan ihon alle 18:30, kun pilli viheltää. Kaikki tehdään, jotta sarja jatkuu!”, päättää Kannosto.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta.

Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla 9 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Vapaaliput ja kausikortit eivät käy karsintaotteluissa. Paikalle otteluun kannattaa saapua ajoissa!

Karhujen ja SalBan neljäs karsintaottelu alkaa Porin Urheilutalolla huomenna maanantaina kello 18:30.

Lue myös