• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla keskiviikkona edessä länsirannikon derby


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen miesten edustusjoukkue palaa maaottelutauolta keskiviikkona, kun joukkue kohtaa vieraskaukalossa Turun Palloseuran. Ottelusta alkaa Karhujen tiivis viiden päivän rypistys, jonka aikana joukkue pelaa kolme ottelua.

Jukka Ruotsalaisen valmentama TPS majailee seitsemän pelaamansa ottelun jälkeen sarjassa sijalla neljä. Pisteitä otteluista on kertynyt kaikkiaan 16. Joukkue on edelleen yksi sarjan kolmesta joukkueesta, joka ei ole hävinnyt ottelua varsinaisella peliajalla.

TPS palasi maaottelutauolta viime torstaina, kun joukkue kävi Steelersin vieraana. Rangaistuslaukauksille asti venynyt ottelu päättyi lopulta hämeenlinnalaisten 4-3 -kotivoittoon. Ottelussa tehokkaimmin turkulaisista hääri nuori Jasper Juuti, joka viimeisteli kaksi joukkueensa kolmesta maalista.

Kesän aikana vahvistuneen Palloseuran tehokkaimpina pelaajina ovat toistaiseksi häärineet 11 tehopisteen Eero Jalo ja Juho Sorri. Pisteen päässä kaksikosta majailee joukkueensa maalipörssiä johtava Miko Kailiala. Edelle mainitun kolmikon lisäksi myös Mikko Hautaniemi ja Janne Hoikkanen ovat onnistuneet tehokkaasti kauden alun otteluissa. Joukkueen selkeänä ykkösvahtina on pelannut aikaisempien kausien tavoin Pyry Luukkonen. Kuudessa pelatussa ottelussa Luukkosen torjuntaprosentti on 79,38 %.

Karhut puolestaan pelaa keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa sitten lokakuun puolen välin. Kolme viimeistä ottelua porilaisjoukkue on hävinnyt Nokian KrP:lle, Classicille ja Oilersille. Keskiviikon vastus ei ole yhtään sen helpompi, mitä aikaisemmatkaan vastustajat ovat olleet.

Keskiviikon ottelusta alkaa myös Karhujen kauden toinen tiivis viiden päivän rupeama. TPS:n lisäksi joukkue kohtaa perjantaina kotikaukalossa Jyväskylän Happeen ja sunnuntaina on vuorossa vierasottelu Kuopiossa.

- Pienen tauon jälkeen palataan tositoimiin. Keskiviikon pelistä alkaa tiivis pätkä, johon mahtuu kolme ottelua, kommentoi pelin aattona Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- TPS on pelannut vahvasti kauden alun ja on jälleen hyvä mittari meille, missä tällä hetkellä mennään. Omaa pallotonta peliä pyritään parantamaan edellisistä otteluista. Pieniä muutoksia kokoonpanoon on tehty ja katsotaan, miten ne muutokset toimivat.

- Treeneissä on ollut hyvä fiilis pari viikkoa, joten innolla odotetaan keskiviikon taistoa, päättää Lehti.

Turun Palloseuran ja Karhujen välinen Salibandyliigan ottelu pelataan keskiviikkona Kupittaan palloiluhallissa. Ottelu alkaa kello 18:30.

Lue myös