• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kevätkausi käynnistyy Tähtihallissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori.com

Lauantaina kärkikamppailu

FBT Porin lauantainen vierasottelu Blue Foxin vieraana on samalla sarjan kärkikamppailu, sillä Blue Fox on sarjakolmosena tasapisteissä kakkosena olevan Indiansin kanssa yhden ottelun enemmän pelanneena.

 FBT Porin kevätkauden kaksi ensimmäistä ottelua ovat molemmat ns.neljän pisteen kamppailuja, sillä keskiviikkona saapuu Poriin sarjakakkonen Indians. Voittamalla molemmat ottelut, FBT pystyy kasvattamaan eroa pahimpiin kilpailijoihinsa, mutta häviämällä toisen tai molemmat, neljän pisteen etumatka supistuu lähes olemattomiin. - Molemmat ottelut ovat todella tärkeitä, sillä turhiin häviöihin ei tässä vaiheessa kautta ole varaa, toteaa Ville Mattila,  yksi joukkueen oikealta ampuvista puolustuksen tukipilareista.

Kiireisen syyskauden päätteeksi FBT Pori latasi akkujaan ja piti harjoitustaukoa joulun ajan. - Cupin välierän jälkeen tullut harjoittelutauko tuli tosi tarpeeseen. Syyskausi oli raskas sekä henkisesti että fyysisesti. Lukuiset loukkaantumiset ja muut poissaolot kuormittivat erityisesti joukkueen puolustusosastoa, joten lepo teki hyvää. Vuodenvaihteen jälkeen harjoittelu maittoi ihan eri tavalla, kun akut oli taas saatu ladattua, toteaa Mattila.

- Blue Fox on kotikentällään todella vaikea vastustaja, sillä se puolustaa joukkueena todella tiiviisti ja tarkasti. Tähtihallin alusta suosii kotijoukkuetta, mutta lähdemme tekemään kotijoukkueen olon todella vaikeaksi ja hakemaan pisteet mukaan kotimatkalle. Onhan suurimmalla osalla joukkuetta mukavia muistoja tästä hallista, nimittäin toissa kaudella kevätkierroksen hurja nousu alkoi nimenomaan tästä hallista voitettuamme kotijoukkueen jatkoajalla vain sekunti ennen loppuvihellystä, toteaa Mattila lopuksi ja lähettää terveiset jatkoaikamaalin tehneelle "herra 6459:lle", Hannu Katilalle.

Lue myös