• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut haastaa Steelersin sunnuntaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa Steelersin sunnuntaina kotipesässä. Marraskuisessa vieraspelissä Karhut otti jatkoajalla tarjotut kaksi pistettä 6-7 ( 3-2, 1-0, 2-4, 0-1), kun Juho Myllyharju viimeisteli voittomaalin 24 sekunnissa.

Onnistumisista palkittiin silloin parilla pisteellä sekä maaleja tehneet Antti Vuorinen, Tuomas Puisto että kahdesti maaliin johtaneen syötön antaneet Tomi Jerkku ja Ville Salonen. Viidentenä kahteen pisteeseen ylsi myös Aaro Ollikainen 1+1 tehoilla. Maalinteossa onnistui kertaalleen toinenkin A-ikäinen Eero Harjula.

- Nyt täytyy pystyä pelaamaan voitosta varsinaisella peliajalla, visioi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.


Tuplaviikonlopuilla on ollut Karhuille ikävä kaiku, mutta sellaista rasitetta ei ole tarkoitus kantaa harteilla loputtomiin.

- Odotan raikasta, aktiivista ja järkevää peliä, Nylund kiteyttää.

Mistä tarvittava lisävirta? Kesken kauden Karhut ei ole lähtenyt mitenkään henkisen sparrauksen tielle.

- Henkinen valmennus on enemmän ammattilaisten touhua, Nylund toteaa porilaisten realiteeteista.

Perheen, työn ja viiden viikottaisen tapahtuman yhdistämisessä on pelaajilla kylliksi sumplittavaa.

 

Selvää on, että virtaa tarvitaan joka pelaajalta – mielellään samaan peliin. Edellisen kohtaamisen kaltaista maalikimaraa ja useampaa onnistujaa valmennus kaipaa myös sunnuntain peliin. Paljon on kiinni itseluottamuksesta ja valppaudesta, jota tarvitsevat niin konkarit kuin nuorempikin kaarti.

Itseluottamusta Karhujen A-ikäiset osaltaan hakivat ja saivat viime viikonloppuna 1.divarin pelissä GrIFKiltä Karhujen voittaessa 6-10. Aaro Ollikaisen hattutempun lisäksi onnistujia olivat Eero Harjula ja puolustaja Joni Halminen.

 

Steelers pitää kiinni 9. sijasta 23 pisteellä, kun Karhujen saldo on yhä 13 pistettä ja sijoitus 13. 

Steelers on viime vuosina ollut salibandyliigassa parhaimmillaan 10:s kaudella 2016-2017. Siihen riitti 21 pistettä. Viime kaudella pistesaldoksi jäi 19, ja sijoitus oli runkosarjan 12.

Karhut tiedostaa, että sarjanousijat harvemmin rynnivät ensimmäisillä liigakausilla kärkeen. Rauman Salba putosi divariin viime kaudella 12 pisteellä ja M-Team edellisellä kaudella 9 pisteellä.


Karhut - Steelers peli Porin Urheilutalolla koetaan sunnuntaina 10. helmikuuta kello 17.

Lue myös