Takaa-ajoasema ajaa Karhut terävöittämään kynsiään

Karhuilla on perjantaina jälleen uusi mahdollisuus voittaa ja tuoda peli vielä kolmannenkin kerran Poriin.

Valmentaja Juha-Petri Kujansuu arvioi tiistain pelin toimineen H-hetken herätyksenä.

- Tarvitsemme näköjään maalipaikkoja tuplasti enemmän kuin vastustaja, Kujansuu laskeskeli ÅIF:n onnistumisprosentin suuruutta.

Perjantain peli on pakko voittaa, jos vielä kotikentälle aiotaan tulla varmistamaan sitä kolmatta ja ratkaisevaa voittoa.

Se ehyt peli odotuttaa yhä Karhuja. Nyt jokaisen pelaajan pitäisi oivaltaa, mikä hinta ailahtelevaisuudella on. Vastuunkantajia Kujansuu haluaa nähdä jokaisesta kolmesta kentällisestä – oleellista on edetä koko joukkueena mutta hallitusti voiton makuun.

Tiistaina A-ikäiset Tuomas Huhtala ja Aaro Ollikainen pääsivät kartuttamaan komeasti pisteitään konkareiden esityöstä. Perjantaina riveihin palaa myös Eero Harjula. Parhaimmillaan kokemus on täydentänyt nuoruuden vimmaa.

Pahimmillaan hintana on liigapaikan menetys jo Sipoossa. Tiistaina kotikentällä Karhujen pimeät minuutit ajoittuivat toisen erän puoliväliin minuuteille 32-36, jolloin vastustaja tehtaili viisi maalia. Sellaista saumaa vaststajalle ei enää suoda.