• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut valmiina viikonloppuna alkavaan kauteen

Karhujen kapteenistossa jatkavat viime vuoden tapaan Eero Vanhatalo (C), Ville Salonen (A), Roni Tuomela (A) ja Arvid Vonk (A). Kapteenina Eero Vanhatalo kertoo tuovansa esimerkkiä lähinnä kentälle taisteluilmeellään ja periksiantamattomuudellaan. ”Yritän kaikin tavoin auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Tietenkin myös tehoja haluan tehdä, mutta ennen kaikkea haluan pelata tasaista peliä.”

Valmistautumisen kauteen kapteeni Vanhatalo kertoo olleen hieman erilainen kuin aiemmin. ”Vastuu harjoittelusta oli enemmän pelaajilla itsellään henkilökohtaisesti, koronan vuoksi. Myös treenipelit jäivät koronan takia vähäisiksi. Muuten ollaan saatu joukkueen kesken treenattua hyvin viime aikoina.”

Pääkallo.fi (salibandysivusto) arvioi kausiennakossaan Ville Salosen Karhujen joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi. Salonen edustaa joukkueen kokeneempaa kaartia. ”Kun on sopivasti kokemusta ja nuoruutta joukkueen ikärakenteessa, se on usein hyvä yhdistelmä. Pysyy itselläkin mieli virkeänä, kun on nuorempaa seuraa”, Salonen nauraa. Myös Arvid Vonk kuvailee Karhujen vahvuuksiksi hyvän sekoituksen kokemusta ja nuoruutta sekä erilaisia ominaisuuksia. Roni Tuomela puolestaan kuvailee Karhujen vahvuuksia seuraavasti: ”Laaja kokoonpano, erittäin hyviä yksilöitä ja yhtenäinen nippu.”

Tulevaisuuden tavoitteena koko kapteenistolla on vielä liigassa pelaaminen. ”Kauden tärkein tavoite on joukkueen menestys. Vähimmäistavoite, mitä lähdetään hakemaan, on kotietu pleijareissa”, toteaa Salonen. ”Sitä kautta sitten lähdetään mahdollisesti myös hakemaan liiganousua”, Vanhatalo lisää.

Kapteenisto on odottavaisilla fiiliksillä kauden avauksen suhteen. ”Kiva päästä pelaamaan pitkästä aikaa”, Vanhatalo iloitsee. Karhujen kausi alkaa heti tuplaviikonlopulla. Vastustajaksi asettuvat viime kaudella runkosarjan kärkipäähän sijoittuneet Koovee ja FBC Turku. Alku ei varmasti siis ole helppo, sillä molemmilla vastustajajoukkueilla on pitkään liigassakin pelanneita pelaajia. ”Viikonloppuna on tulossa kovat niput vastaan”, Vanhatalo jatkaa.

 

LA 19.9.2020 KLO 17:00 KOOVEE – KARHUT (Auto Center Areena, Tampere)

Kooveen riveissä aiemmin pelanneet Karhujen hyökkääjä Roni Tuomela (kaudet 2014-2017) sekä maalivahti Arvid Vonk (kaudet 2013-2017) kertovat, että vanhaa seuraa vastaan on kiva aloittaa kausi. ”Tuttu halli ja valmentaja sekä paljon pelaajia, joiden kanssa on pelannut samaan aikaan, tuo ekstralatauksen ja halun voittaa peli", Vonk summaa. ”Tuo se aina lisäbuustia peliin, kun on tuttuja jätkiä ja tuttu ympäristö”, Tuomela jatkaa. Kooveen mielenkiintoisin pelaaja lienee pisteidenkin valossa viime kaudella loistanut puolustaja Aki Hietanen (9+21=30).

 

SU 20.9.2020 KLO 17:00 KARHUT – FBC TURKU (Porin Urheilutalo)

FBC Turun paras pistemies viime kaudella oli Jaakko Hautamäki (7+29=36). Hän sijoittui syöttöpörssissä Divarin kolmanneksi. Joukkueen kokoonpanossa on mukana tällä kaudella myös Karhujen paidassa liigakaudella 2018-2019 esiintynyt Antti Vuorinen.

 

Karhujen otteita voit seurata myös vaikka kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 19.9.2020 KLO 17:00 KOOVEE – KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214088/yhteenveto

SU 20.9.2020 KLO 17:00 KARHUT  FBC TURKU:

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214087/yhteenveto

 

Sunnuntaina toivotaan kuitenkin kotiyleisön tukea paikan päälle Urheilutalolle. Kapteeni Vanhatalo kertoo, että on mukava pelata, kun on katsojia. ”Tulkaa kattoo Porin parast sählyy!”

Lue myös