• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Karhut matkustaa lauantaiksi Helsinkiin


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa tänään Mosahallin kaukalossa EV Akatemian.

 

EV Akatemia on F-liigajoukkue EräViikinkien farmijoukkue ja toimii ns. ponnahduslautana ja kehittymispolkuna kohti liigajoukkuetta. Joukkue löytyy kymmenen pelatun ottelun jälkeen Divarin sarjataulukon sijalta 13, seitsemällä sarjapisteellä. Joukkueen tehokkain pelaaja on Aleksis Hanhisalo (7+7=14).

Karhut puolestaan on sarjataulukossa sijalla kolme, tosin ottelumäärät eivät ole ihan tasan kaikkien joukkueiden kesken. Karhuilla on alla 11 pelattua ottelua, joista se on kerännyt yhteensä 20 sarjapistettä. Karhujen pistepörssin kärjessä on edelleen Eero Vanhatalo tehoin 11+5=16.

Karhujen häkissä nähdään tänään Tomi Bergendahl. ”Aika pitkä aika, kun olen viimeksi pelannut EV Akatemiaa vastaan, mutta toivotaan, että ottelu ei ole kauhean vaikea. Jos päästään kunnolla lähtemään liikenteeseen, niin pelistä tulee helppo, mutta jos päästetään alkuun pari maalia, niin on luvassa vaikea ottelu.” Bergendahl on omien sanojensa mukaan treeneissä ottanut aktiivisesti palloa kiinni ja hänen mukaansa maalivahtipeli ratkaiseekin tänään ottelun. ”Tuntuu oikeen hyvältä pitkästä aikaa mennä tolppien väliin, olen odottanut tätä kyllä.”

Karhujen valmentaja Pekka Nylund ennakoi tiukkaa vääntöä, kun vastassa on aktiivisesti pelaava joukkue. ”ErVi on aina vähän arveluttava joukkue, kun siellä on jonkin verran liikennettä ErVin liigajoukkueen ja Akatemian välillä. Heillä on aika laaja pelaajarinki käytössä ja vähän ottelukohtaisesti heidän kokoonpanonsa elää. Sieltä voi tulla todella laadukas joukkue vastaan tai sitten voi olla vähän junnupitoisempi joukkue vastassa. Jos joukkue on kovin nuori, niin ehkä fysiikkapuolella ovat vähän jäljessä aikuispelaajia. Heillä on aika vahva oma peli-identiteetti, millä he pelaavat ja pelaajat ovat melko lajitaitavia. Helsingissä Ervin kanssa on ollut yleensä aika vaikeita ja tiukkoja maalin pelejä, ehkä kotona ollaan pärjätty vähän paremmin. Oma peruspelaaminen täytyy olla hyvällä tasolla tänään. Täytyy saada palloa liikutettua nopeammin, mitä esim. Liminkaa vastaan eikä jäädä pyörimään kulmiin. Palloa pitää pyrkiä saamaan liikkeelle, jotta pystytään pelaamaan sitä maalintekosektoriin järkevämmin, niin eiköhän siitä hyvä tule. Ylivoimapeli toivottavasti toimii myös vähän paremmin kuin viime viikonloppuna.”

 

Karhujen Divaripelejä voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 21.11.2020 KLO 18:30 EV AKATEMIA – KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214051/yhteenveto

 

 


Lue myös