Helsingistä ei irronnut pisteitä Karhuille

Karhut vieraili isänpäivänä M-Teamin kotiluolassa Helsingin Ruskeasuolla. Ottelu päättyi lopulta selkein lukemin kotijoukkueelle, 9-1.

Ensimmäisessä erässä M-Team meni 2-0 johtoon, kunnes Karhujen Eero Vanhatalo (Aleksi Hono) kavensi tilanteen 2-1:een. Maali jäi samalla Karhujen ottelun ainoaksi. M-Team teki erän loppuun vielä yhden maalin, joten tauolle lähdettiin lukemissa 3-1.

Toisesta ja kolmannesta erästä ei jäänyt Karhujen kannalta paljon jälkipolville kerrottavaa. M-Team teki toiseen erään yhden alivoimamaalin ja kolmannessa erässä viisi maalia pääosin erikoistilanteista. Yksi syntyi rangaistuslaukauksesta, kaksi tasavajaalla sekä lopuksi M-Team teki vielä alivoimamaalin. Ottelu päättyi siis M-Teamille selkeästi numeroin 9-1.

Karhuilta ottelun parhaana pelaajana palkittiin Akseli Kataja.